Air Belgium komt met vluchten vanuit Brussel naar Bonaire2 min leestijd

Air Belgium, A330neo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air Belgium gaat komend winterseizoen starten met het aanbieden van vluchten vanuit de Belgische hoofdstad Brussel naar het Caraïbische eiland Bonaire. Op dit moment vliegt Air Belgium ook al op het nabijgelegen Curaçao.

Air Belgium naar Bonaire

Vanaf komende winter kun je dus ook rechtstreeks vanuit Brussel op Bonaire vliegen. Hiermee gaat Air Belgium net als bij de vlucht naar Curaçao indirect de concurrentie aan met KLM en TUI Fly. Beide maatschappijen vliegen namelijk ook al vanaf Schiphol op zowel Bonaire als Curaçao. Vertrekken vanuit Brussel is echter wel een stukje interessanter vanuit het zuiden van Nederland. Op dit moment vliegt Air Belgium ook al op Curaçao. Op de terugvlucht wordt er een tussenstop gemaakt op Punta Cana. Het is bedoeling dat Bonaire hiervoor in de plaats komt. De Belgische maatschappij gaat vanaf 4 november 2022 in totaal twee keer per week non-stop op Bonaire vliegen. Op de terugvlucht wordt er een tussenstop gemaakt op Curaçao.

Air Belgium gaat vanaf komend winterseizoen naast Curaçao ook twee keer per week op Bonaire vliegen. (bron: Air Belgium)

Op de route naar Bonaire en Curaçao zet de maatschappij een Airbus A330-900neo in. In dit toestel is plaats voor in totaal 286 passagiers, waarvan 30 in business class, 21 in premium economy en 235 in economy. In de business class zijn full flat-stoelen geplaatst waardoor je volledig languit kunt liggen tijdens je vlucht. Meer over de Airbus A330neo van Air Belgium kun je lezen in dit artikel.

Air Belgium
De business class van Air Belgium. (bron: Air Belgium)

Air Belgium verkoopt tickets naar Bonaire vanaf € 513,- retour. Deze kun je boeken via de website van Air Belgium. Naast Bonaire en Curaçao vliegt de Belgische maatschappij op dit moment vanuit Brussel ook nog op Mauritius.

Uitgelichte afbeelding: Air Belgium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *