Aeromexico vanaf mei twee keer per week naar Amsterdam1 min leestijd

Aeromexico 787

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Mexicaanse luchtvaartmaatschappij Aeromexico komt twee keer per week naar Amsterdam vanaf mei. Op dit moment vliegt de luchtvaartmaatschappij één keer per week naar Schiphol vanaf Mexico City. De luchtvaartmaatschappij is lid van de Skyteam alliantie, waar KLM ook lid van is. Op dit moment vliegt KLM ook met een B787-9 naar Mexico City.

Aeromexico twee keer per week naar Schiphol

Op dit moment vliegt Aeromexico alleen op vrijdag naar Schiphol. Tussen 14 en 31 mei 2020 zal er een extra vlucht bijkomen op zondag. De vluchten worden uitgevoerd met een B787-9 Dreamliner. Dit toestel heeft plaats voor 36 passagiers in Business Class. Deze stoelen staan in een 1-2-1 opstelling waardoor iedere passagiers toegang heeft tot het gangpad. Het gaat daarbij om reverse herringbone stijl stoelen die volledig plat kunnen. Ook zijn de stoelen voorzien van een groot entertainmentsysteem en is er Wi-Fi beschikbaar in het toestel. In Economy Class is er plaats voor 238 passagiers.

De vluchten tussen Schiphol en Mexico City worden uitgevoerd volgens dit schema:

  • AM26 vertrekt om 22:25 uur uit Amsterdam en komt de volgende dag aan om 03:10 aan in Mexico City
  • AM25 vertrekt om 22:30 uur uit Mexico City en komt de volgende dag aan om 16:35 uur aan in Amsterdam

Daarnaast zullen de vluchten naar Parijs Charles-de-Gaulle ook aangepast worden naar twee keer per week tussen 14 en 31 mei. De vluchten naar Barcelona zullen vanaf 1 juni opgestart worden. Naar Londen Heathrow vliegt de maatschappij vanaf 15 mei ook twee keer per week. De vluchten naar Madrid zullen op 1 mei opgestart worden met één vlucht in de week. Tussen 14 en 31 mei komt hier ook een extra vlucht per week bij.

AeroMexico

Afbeeldingen ©Aeromexico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *