Aegean komt met genAlRation programma1 min leestijd

Cabine toestel van Aegean Airlines (Bron: Aegean Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aegean Airlines heeft onlangs het genAIRation programma geïntroduceerd voor Miles&Bonus leden die tussen de 18 en 25 jaar oud zijn. Het Miles&Bonus programma gaf eerder deze maand ook al gratis miles weg vanwege het 20-jarig bestaan.

Aegean genAIRation programma

Met dit nieuwe genAIRation programma krijgen leden tussen de 18 en 25 jaar oud recht op kortingen. Daarnaast mogen zij in bepaalde gevallen gratis bagage meenemen en is er gratis internet beschikbaar tijdens de vlucht. Tenslotte krijg je ook nog 50% korting op het meenemen van je huisdier. De korting op je vlucht is altijd 15% dus altijd mooi meegenomen. Deze korting mag je ook combineren met andere acties of promoties. Je kunt je aanmelden voor genAIRation via deze link. Tevens kun je daar meer informatie vinden over dit nieuwe programma. Als bewijs dien je dan wel een scan of foto van je ID of paspoort te uploaden. Dit moet uiteraard overeenkomen met de gegevens die je hebt ingevoerd.

Cabine toestel van Aegean Airlines (Bron: Aegean Airlines)

Het genAIRation programma is iets extra’s wat Aegean aanbiedt. Dit is dus bovenop alle voordelen die Aegean al aanbiedt in het Miles&Bonus programma. De 15% korting geldt op vluchten van zowel Aegean als Olympic Air. Alleen vluchten in economy class komen in aanmerking voor deze korting. Het gaat dan om de Light, Flex en Comfort flex tarieven. Het genAIRation programma komt te vervallen als je de leeftijd van 26 jaar hebt bereikt. Je kunt dan uiteraard net als iedereen nog wel gebruikmaken van alle voordelen van het met Miles&Bonus programma.

Bron foto’s: Aegean Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *