Accor Voorjaarspromotie: derde nacht gratis

Accor geeft momenteel de derde nacht gratis (Bron: Accor)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een verre reis behoort helaas nog steeds niet tot de mogelijkheden. Accor komt wellicht daarom met een promotie dichterbij huis. Als je nu in Europa een overnachting boekt bij Accor krijg je namelijk de derde nacht gratis bij deelnemende hotels van de Voorjaarspromotie. Ook in Nederland en België kun je terecht bij zo’n 100 hotels verdeeld over de verschillende merken.

All Accor

Net als vele hotelketens heeft ook Accor heeft regelmatig actie en promoties. Zeker in deze tijd is het voor de Franse hotelketen lastig om de hotelkamers gevuld te krijgen. Daarom zijn er af en toe enkele interessante promoties. Als lid van ALL Accor profiteer je ook nog eens van aanvullende voordelen en privileges, afhankelijk van je status en het hotelmerk waar je verblijft.

Ibis is een van de merken die onder Accor valt (Bron: Accor)
Ibis is een van de merken die onder Accor valt (Bron: Accor)

Derde nacht gratis

Met deze promotie krijg je de derde nacht gratis als je drie opeenvolgende overnachtingen boekt bij een van de deelnemende hotels. De aanbieding is boekbaar tot 25 maart 2021 voor verblijfdata tot 1 september 2021. De boeking kan tot drie dagen voor aankomst gratis worden geannuleerd. Na deze periode wordt het bedrag niet gerestitueerd, ook niet als de reservering wordt geannuleerd of gewijzigd.

Volgens de voorwaarden zouden All Accor leden niet gebruik kunnen maken van de aanbieding. Maar ingelogde leden zien alsnog de actietarieven. Maar als je dus geen lid bent van ALL kun je ook gebruikmaken van de aanbieding. Op deze pagina kun je boeken en lees je de voorwaarden. Op deze pagina kun je de lijst met deelnemende hotels bekijken.

(Omslagafbeelding: Accor)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *