Accor Promotie – Tot wel 3 x Punten in de Benelux

accor promotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er is een nieuwe Accor promotie waarbij je tot wel drie keer reward punten krijgt op een overnachting in Nederland, België of Luxemburg.

accor promotie

 

De promotie geldt voor alle hotels die zijn aangesloten bij het Le Club Accorhotels loyaliteitsprogramma. Le Club Accorhotels Classic, Silver en Gold leden sparen dubbele punten en Platinum leden sparen driedubbele punten op één hotelverblijf van minimaal 1 nacht. Om gebruik te maken van deze promotie dien je jezelf te registreren. Het verblijf moet geboekt worden tussen 1 en 30 november. Het verblijf moet plaats vinden tussen 1 november en 31 december.

Indien je nog geen lid bent van het Accor loyalty programma, dan kan je via deze link (klik) een account aanmaken. Als dat eenmaal is gebeurd, kan je profiteren van deze promotie. Indien je meer te weten wil komen over het Accor programma, dan kan je hier de ervaringen nalezen.

Zie hieronder alle voorwaarden voor deze promotie.

Accor, Promotie, Benelux, Voorwaarden
Bron: Le Club Accorhotels

Conclusie

Niet echt een bijzondere promotie dit keer. Als je al van plan was om bij Accorhotels te overnachten, is dit een leuke meevaller en zeker voor Platinum leden om wat extra punten binnen te halen. Heb jij goede ervaringen met Accor? We horen het graag van je, via een reactie op dit artikel of via ons forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *