Accor Private Sale: tot 40% korting op hotelkamer

Accor Private Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je nog op zoek bent naar een hotelkamer, is het de moeite waard om de website van Accor Hotels te checken. Er is op dit moment weer een zogenaame ‘private sale’ waarbij de kortingen oplopen tot 40%! De aanbiedingen zijn te boeken tot en met 25 januari 2018.

Zoeken naar hotels

Accor Hotels is de hotelgroep die onder meer de merken Ibis, Mercure, Novotel, Pullman en Sofitel bevat. Deze hotels zijn van een verschillend niveau. Daardoor is er in elke prijscategorie wel iets te vinden.
Zorg ervoor dat je zoekt via de promotiepagina (klik), want je vindt anders niet altijd dezelfde tarieven wanneer je via de ‘gewone’ site zoekt.

Om vooraf te kijken of er hotels op je gewenste bestemming meedoen met de private sale is er een lijst van alle hotels beschikbaar in pdf, zodat je wat gerichter kan zoeken daarna.

Voorwaarden

Op de promotiepagina is te zien dat de voorwaarden voor de verschillende regios verschillen. Op sommige regios is de maximale korting minder dan 40%. Ook verschillen de data waarvoor je kunt boeken. Zo zijn hotels in de Benelux met korting te boeken van 16 februari t/m 29 april 2018. Terwijl dit voor Azië geldt voor het hele jaar vanaf 14 februari 2018.

Accor Private Sales januari 2018
Enkele categorieën van de Accor Private Sales januari 2018

De hoogste korting krijg je als je lid bent van het loyaliteitsprogramma van Accor dat Le Club heet. Mocht je dat nog niet zijn, dan kun je je eenvoudig registreren.

Le Club Accor lidmaatschap - extra korting
Le Club Accor lidmaatschap – extra korting

Aanbod

Als voorbeeld heb ik even op een nachtje in Rotterdam gezocht:

Accor Private Sale - Rotterdam

In Azië heb ik even op Bangkok gezocht op een willekeurige datum: 14 op 15 april 2018. Dit is een voorbeeld van een echt goede deal. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Novotel in Bangkok erg goed is en in onderstaand voorbeeld is ook het ontbijt inbegrepen!

Accor Private Sale - Bangkok

Met de details:

Accor Private Sale - Bangkok

Gaan jullie gebruik maken van deze promotie? Waar gaan jullie overnachten? Laat het ons weten via een reactie op dit artikel of deel je mening op ons forum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *