Accor Lentesale: 20% korting op verblijven vanaf 2 nachten2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In het begin van het nieuwe jaar gaan veel mensen plannen maken voor hun nieuwe reizen. Accor speelt daarop in met een nieuwe promotie. De Franse hotelketen geeft namelijk 20% lentekorting op verblijven vanaf 2 nachten. Leden van Accor ALL krijgen nog eens 10% extra korting. Er zijn heel wat deelnemende hotels in Europa en Noord-Afrika. Eerder schreven we ook al over een bonuspunten aanbieding van Hyatt.

Korting met de Accor Lentesale

Met deze Lentesale krijg je dus 20% korting op verblijven van minimaal 2 nachten en maximaal 10 nachten. Een enkele overnachting komt dus niet in aanmerking voor de korting. Je dient het verblijf uiterlijk woensdag 28 februari 2024 geboekt te hebben. De reisperiode is tussen 1 april en 27 mei 2024. Er zijn heel wat deelnemende hotels in Europa en Noord-Afrika. De korting geldt bijvoorbeeld bij hotels in België, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Via deze link kun je een overzicht raadplegen van alle deelnemende hotels. En hier van de deelnemende resorts.

De korting is geldig op het flexibele tarief via de website van Accor, de mobiele app ALL, telefonisch via de Accor klantenservice of als je direct bij het hotel zelf boekt. Boek je telefonisch? Benoem dan referentie ‘020090’ voor deze aanbieding. Boekingen via platforms als Booking.com en Momondo komen niet in aanmerking voor deze Accor Lentesale promotie.

In Nederland kun je onder meer met korting boeken bij het INK Hotel MGallery Amsterdam, TRIBE Amsterdam City, ibis Styles Den Haag Scheveningen en het ibis Schiphol Airport Amsterdam.

Extra korting voor leden

Leden van het loyaliteitsprogramma Accor ALL krijgen nog eens 10% extra korting. Hiervoor dien je wel ingelogd te zijn tijdens het boeken. Het maakt voor de 10% extra korting niet uit welk deelnemersniveau je hebt. Mocht je nog geen lid zijn dan kun je altijd gratis een account aanmaken.

Bron foto’s: InsideFlyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *