Accor Exclusieve Sale Week 402 min leestijd

Accor Exclusieve Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke week heeft Accor een exclusieve sale voor Le Club Accor leden. De Accor Exclusieve Sale kun je alleen boeken op AccorHotels.com. Je kunt deze hotels boeken tot en met aanstaande maandag 23:59 uur.  Deze week is deze exclusieve sale behoorlijk uitgebreid en krijg je korting op je overnachting in steden in de volgende landen:

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Tsjechië
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Italië
  • Australië
  • Fiji
  • Nieuw-Zeeland

Accor Exclusieve Sale

De hotels die onder Le Club Accor vallen zijn: Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, The Sebel, Novotel, Mercure, Mama Shelter, Adagio, ibis, ibis Styles, ibis budget, hotelF1 en Thalassa Sea & Spa. Hieronder kun je alle steden vinden met het bijbehorende kortingpercentage. Je kunt boeken via deze website van Le Club Accor en daar kun je ook de beschikbaarheid en prijzen vinden. Over het algemeen is de beschikbaarheid goed en de eerste beschikbare datum voor de aanbiedingsprijs is ook weergegeven.

Deze maand kun je de aanbiedingen in de EU hier vinden. De deals in de rest van de wereld kun je hier vinden. Vaak staan deze op dezelfde pagina, maar de laatste tijd zijn er twee verschillende.

Accor Exclusieve Sale Goede Deal

In Australie & Frankrijk krijg je deze week tot 40% korting op je hotelovernachting. In de Verenigde Arabische Emiraten zijn er maar liefst 19 hotels (14 in Dubai en 5 in Abu Dhabi) waarbij je tot 40% korting kan krijgen. Kijk ook vooral of er een button is met ‘see all our offers’. Onder deze button staan namelijk meer hotels en plaatsen die je normaliter niet te zien krijgt. Op die manier is het nog makkelijker zoeken naar een hotel met korting.

accor-exclusieve-sale-week-40-italie

Accor Exclusieve Sale Voorwaarden

De korting zal worden gerekend op basis van het volle tarief en kunnen varieren van 30%, 40% of 50% op geselecteerde data. De prijs is geldig voor 1 of 2 personen en kunnen voor 1, 2 of 3 nachten worden geboekt. Je moet minimaal 15 dagen van te voren boeken om gebruik te maken van deze sale. Je moet Le Club Accor lid zijn en je kunt je gratis aanmelden via de website van Le Club Accor. Je kunt de hotels voor de exclusieve sale alleen boeken via de website van Accor. Je kunt met de kamers die je met deze sale boekt Le Club Accor punten verdienen en je eventuele status voordelen gebruiken. Je kunt echter niet je gespaarde punten gebruiken om het hotel te boeken. De volledige voorwaarden kun je hier vinden op de site van Accor.

Ga jij een hotel boeken uit de Accor Exclusieve Sale? Laat het hieronder of op het Insideflyer forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *