Accor Booking Festival1 min leestijd

Booking festival

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In november houdt Accor hotels het “booking festival”. Tussen 10 en 12 november kan je jouw hotelkamer boeken tegen kortingen tot 50%.

Deze booking festival komt er ter gelegenheid van een Chinees festival, maar gelukkig hoef je niet in China te wonen om ervan te kunnen profiteren. In totaal doen meer dan 600 hotels, verspreid over 28 landen wereldwijd mee met deze aanbieding. Bijna alle merken van de keten zijn vertegenwoordigd, van simpele Ibis hotelletjes tot luxueuze Sofitels. Enkel de hotels die het laatst onder de Accor paraplu terechtgekomen zijn, zoals Swissôtel en Raffles, zijn er nog niet bij.

Booking festival
ook het opulente Sofitel Rome doet mee aan de actie

Boeken kan zoals gezegd van 10 tot 12 november voor verblijven tussen 18 november en 5 maart 2017. Je kan hier de speciale actiepagina op de Accor site bezoeken.

De sale loopt niet in alle landen waar Accor aanwezig is. Vooral de hotels gelegen in Zuid Oost Azië zijn goed vertegenwoordigd, maar ook in Europa worden flink wat hotels in de aanbieding gezet. Het wordt uitkijken naar welke korting je bijvoorbeeld in Londen gaat krijgen; nog altijd één van de duurste Europese steden als het op hotelovernachtingen aankomt. De BeNeLux is er jammergenoeg niet bij.

Hier vind je alvast een lijst (in pdf formaat) met de deelnemende hotels gerangschikt per land.

Het blijft natuurlijk afwachten hoe groot de kortingen precies zullen zijn. Want “tot 50%” klinkt veelbelovend, maar het kan evengoed zijn dat het aantal hotels dat zo’n kortingen biedt, heel erg beperkt is. We houden het alvast in de gaten en brengen je van de beste deals op de hoogte!

Ben je van plan gebruik te maken van deze sale? Of heb je een uitzonderlijke aanbieding gevonden?  Laat het ons weten in de commentaren of op ons Accor forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *