À la Carte Maaltijden komen terug bij KLM2 min leestijd

KLM Maaltijden

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De à la carte maaltijden zijn terug van weggeweest bij KLM. Voor vluchten vanaf 3 augustus is het namelijk weer mogelijk voor Economy Class passagiers op intercontinentale vluchten vanaf Amsterdam om een specifieke, betaalde maaltijd te reserveren. Deze zal geserveerd worden in plaats van de hoofdmaaltijd. De kosten variëren van 19 tot 30 euro. Ook is het mogelijk om met Flying Blue miles te betalen. De à la carte maaltijden kunnen tot 24 uur voor vertrek gereserveerd worden via Mijn Reis op de KLM website en zelfs tijdens het online inchecken.

Vernieuwing van de KLM serviceconcept in de Economy Class

De 5 à la carte maaltijden bij KLM

Passagiers kunnen kiezen uit 5 menu’s; Italiaans, Indonesisch, vegetarisch (anders dan de standaard vegetarische special meal), feestelijk en vis. De menu’s zijn als volgt:

  • Italiaans: ‘de authentieke mediterrane keuken’
    Een selectie van antipasti, een hoofdgerecht van Pollo Pizzaiola vergezeld van fregula met truffel, gedroogde vijgen en extra olijfolie, een zuppa inglese als nagerecht en een Spa Touch Lemon drankje.
  • Indonesisch: ‘een reis voor de smaakpapillen’
    Een voorgerecht van groene thee noedels en tempeh, gevolgd door beef pedas hijau met rijst, sambal en gebakken ui vergezeld van rujak en een Spa Touch Lemon drankje. Aangevuld met een dessert van kokos-ananas en spekkoek.
  • Veggie: ‘een subtiel uitgebalanceerde vegetarische ervaring’
    Een salade van rode biet en geitenkaas, vegetarische biryani met gegrilde groenten, veenbessen en tahini met wat extra olijfolie. Een Spa Touch Lemon drankje en een stuk citroen-cheesecake.
  • Celebration: ‘een feest voor alle gelegenheden’
    Een glas cava met een voorgerecht van garnalen en tomaat met een scheutje cocktaildressing. Een hoofdgerecht van rundvlees, truffel en asperges, vergezeld van een kaasplateau en een dessert van framboos en champagne. Bijgerechten: Jacob’s Table Cracker, extra olijfolie en Ferrero Rocher.
  • Oceaan: ‘een poke bowl tot de rand gevuld met heerlijkheden’
    Een voorgerecht van groene thee noedels en licht gerookte tonijn, gevolgd door een poke bowl met zalm, rode bietensalade, gedroogde mango en sojasaus erbij. Citroen-cheesecake en een mangosapje na.

De meerprijs voor deze à la carte maaltijden is aan de hoge kant. Het duurt nog even maar ga jij een van de menu’s proberen? 

Reacties

  1. JdV zegt

    Krijgen BC passagiers bij KLM ook weer de normale maaltijdengeserveerd vanaf die datum? Inclusief wijnkaart ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *