First look: Hyatt Regency Amsterdam1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Na het Andaz Amsterdam en het Hyatt Places nabij Schiphol zal ergens in 2016 het Hyatt Regency Amsterdam worden geopend in het voormalig Emma Kinderziekenhuis in de Sarphatistraat in Amsterdam. Voor niet-Amsterdammers: dat is ongeveer 2 minuten fietsen vanaf het InterContinental Amstel hotel)

Het nieuw gebouwde pand bevind zicht achter de gevel van het voormalige kinderziekenhuis, het enige van het originele gebouw dat behouden blijft. Tijdens een bezoek aan de locatie valt het op dat men nog heel veel werk voor de boeg heeft, mede gezien het feit dat de architect uit gaat van een oplevering begin 2016.

Dit is het Hyatt Regency Amsterdam in mei 2015
Dit is het Hyatt Regency Amsterdam in mei 2015

Desalniettemin komt er steeds meer informatie naar buiten, inclusief foto’s van het pand en de kamers in het hotel. Zo zal het 7 verdieping tellende hotel 211 kamers tellen waarvan 15 suites. Op de begane grond bevindt zich de receptie, lobby, restaurant, bar & lounge, binnentuin, conferentie faciliteiten (waaronder een 200m2 tellende ‘ballroom’), een gym & spa, op de 5 bovenste verdiepingen de hotelkamers zelf en ook de Hyatt Regency Club.

De kamer vanuit een ander perspectief

Een mooie aanwinst voor Amsterdam en voor de leden van het Hyatt Gold Passport programma!

Wij verheugen ons op de komst van het Hyatt Regency Amsterdam! Jij ook? Laat het ons weten in de comments.

Foto credit: UBM AG & AEDES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *