Miles & More Mileage Bargains Juni

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een nieuwe maand betekent ook weer nieuwe “Mileage Bargains” van Miles & More. Deze Mileage Bargains zijn boekbaar vanaf 1 Juni tot en met 30 Juni. De reis-periode is tussen 1 en 31 Oktober.

Een aantal voorbeelden:
– Brussel – Bangalore in Business voor 55.000 mijlen
– Brussel – Delhi in Business voor 55.000 mijlen
– Brussel – Chicago in Business voor 55.000 mijlen
– Brussel – Lagos in Business voor 40.000 mijlen
– Brussel – Montreal in Business voor 55.000 mijlen

De mijlen promoties van Juni zijn te vinden in de sectie van de huidige aanbiedingen op deze link, klikt daar eerst op ‘Gebruik mijlen’ en dan links onderaan op ‘Huidige aanbiedingen’.

M&M Huidige Aanbiedingen

Het loont eigenlijk niet de moeite om naar award vluchten in Economy te kijken aangezien de belastingen en toeslagen dikwijls meer bedragen dan het ticket in economy kost. Dan kan je beter naar de deals in business klasse kijken en afwegen of het bedrag van de bijkomende kosten de investering van jouw gespaarde miles waard is.

In het onderstaande voorbeeld kan je zien dat je voor een vlucht van Brussel (BRU) naar Delhi (DEL) een waanzinnige 555 euro aan belastingen en toeslagen moet betalen!

Mileage Bargains Juni 2015 - BRU-DEL
Ontzettend hoge toeslag!

Een snelle zoektocht levert al snel een vlucht op van Brussel, via Istanbul naar Delhi met Turkish Airlines voor “amper” 385 euro, wél in economy.

Mileage Bargains Juni 2015 - BRU-IST-DEL
Een goedkoper alternatief in economy?

Dus als je veel Miles & More mijlen hebt, kijk dan niet enkel naar de Mileage Bargains, maar kijk ook eens naar alternatieve routes via andere Star Alliance partners, je kan de mijlen namelijk gebruiken bij alle maatschappijen die lid zijn van de Star Alliance.

Zoals bij elke promotie bestaan er  ook voor deze een aantal voorwaarden, een gedetailleerd overzicht per airline van de Miles & More groep is te vinden op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *