SPG Starpoints Promo1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een paar keer per jaar houdt SPG, oftewel Starwood Preferred Guest, een promotie om Starpoints te kopen. Hierbij kun je tot 25% korting krijgen, afhankelijk van de hoeveelheid punten die je aankoopt. Indien je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan kan je een nieuwe account aanmaken via deze link.

SPG Points Promo - Logo

De huidige promotie biedt je de kans om tot en met 31 mei punten te kopen. Er zijn 2 mogelijkheden om via deze SPG Punten Promotie Starpoints te kopen:

  • Buy Starpoints, waarbij je Starpoints voor jezelf aankoopt, hoe meer punten je aankoopt, hoe groter de korting is die je krijgt

    SPG Points Promo - Buy Starpoints

  • Give Starpoints, waarbij je Starpoints cadeau kan doen aan iemand, hier geldt ook dat je korting groter wordt naar geland het aantal punten

    SPG Points Promo - Give Starpoints

Zoals je hierboven kan zien, lopen in beide gevallen de kortingen gradueel op, hoe meer punten je wil aanschaffen, hoe groter de korting wordt.

  • 10% korting bij aankoop van 5000 – 9500 Starpoints
  • 15% korting bij aankoop van 10000 – 14500 Starpoints
  • 20% korting bij aankoop van 15000 – 19500 Starpoints
  • 25% korting bij aankoop van 20000 Starpoints


Let er wel op dat je maximaal 20000 punten per kalenderjaar mag aankopen of cadeau krijgen van iemand anders voor jouw account. Maar het is wel toegelaten om meerdere keren 20000 punten als cadeau te geven aan meerdere personen.

De punten zijn te kopen via de site van SPG in samenwerking met Points.com – zij regelen de betaling en zorgen ervoor dat de Starpoints in je account terecht komen. Surf naar spg.com/buystarpoints en daar kan je de punten aankopen.

De extra Starpoints kunnen interessant zijn als je een bepaald hotel op het oog hebt waar je net niet genoeg punten voor hebt of je kan de punten ook laten omzetten naar airlines, want de meeste airlines hebben een 1:1 conversie rate!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *