Verdien nu 15.000 bonuspunten bij Wyndham Rewards1 min leestijd

Wyndham Rewards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wyndham Rewards heeft momenteel een promotie lopen waarbij je in totaal 15.000 bonuspunten kunt verdienen. Deze punten kun je bijvoorbeeld besteden voor twee award overnachtingen bij een Wyndham hotel wereldwijd. Je kunt bijvoorbeeld verblijven bij het Baymont by Wyndham San Diego Downtown om de bonuspunten te verdienen.

Nu 15.000 bonuspunten bij Wyndham Rewards

Voor elke twee overnachtingen bij een deelnemend Wyndham hotel, ontvang je 7.500 bonuspunten. Bij vier overnachtingen spaar je dus het maximale aantal van 15.000 bonuspunten tijdens deze promotie.

Om in aanmerking te komen voor de bonus is het noodzakelijk om je te registreren. Dat kun je doen via deze registratiepagina. Verblijven tot 20 januari 2025 komen in aanmerking. De promotie is niet geldig in China of Mongolië. De volledige voorwaarden kun je vinden tijdens het registreren voor de promotie.

In Nederland zijn er drie hotels onderdeel van Wyndham. Dat is Amedia Amsterdam Airport, Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol en Ramada by Wyndham The Hague.

Wyndham Rewards heeft momenteel een promotie lopen waarbij je in totaal 15.000 bonuspunten kunt verdienen. Deze kun je besteden aan een gratis overnachting.

Gespaarde punten inwisselen

De gespaarde punten kun je inwisselen voor een gratis overnachting bij een hotel wereldwijd. Een verblijf bij een hotel kost 7.500, 15.000 of 30.000 punten. Er zijn wereldwijd 2.035 hotels waarbij een overnachting maar 7.500 punten kost. Met de 15.000 bonuspunten kun je hier dus twee nachten verblijven.

Het is daarnaast ook mogelijk om een Points&Cash boeking te maken. Dit kan al vanaf 1.500 punten. Een volledig overzicht met de hotels en hoeveel punten een overnachting kost, kun je op deze pagina vinden.

Afbeeldingen ©Wyndham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *