Air France neemt Minneapolis weer op in de dienstregeling1 min leestijd

A350-900 Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Air France heeft de route van Parijs naar Minneapolis weer opgenomen in de zomerdienstregeling van 2024. Eind dit jaar neemt de luchtvaartmaatschappij ook San Diego tijdelijk op in haar dienstregeling.

Air France keert terug naar Minneapolis

De vluchten tussen Parijs Charles de Gaulle en Minneapolis St. Paul werden voor de zomerdienstregeling van dit jaar geschrapt. Uit het boekingsschema van de luchtvaartmaatschappij blijkt dat de vluchten weer zijn opgenomen voor volgend jaar.

De eerste vlucht vertrekt op maandag 29 april 2024. Op de vluchten naar Minneapolis zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A350-900 in:

  • AF0634 vertrekt om 15.30 uur uit Parijs (CDG) en komt om 17.30 uur lokale tijd aan in Minneapolis (MSP),
  • AF0635 vertrekt om 19.40 uur lokale tijd uit Minneapolis en komt de volgende dag om 11.00 uur aan in Parijs.

Tickets voor de vluchten naar Minneapolis zijn vanaf heden te koop via de website van de luchtvaartmaatschappij. Daarnaast kun je ook terecht bij een (online) travel agent. Flying Blue Reward tickets zijn ook beschikbaar op deze route.

Flying Blue Reward Ticket Air France Parijs Minneapolis

Naast Air France kun je ook met Delta Air Lines vliegen naar Minneapolis. Deze luchtvaartmaatschappij heeft onlangs ook een nieuwe Sky Club geopend op de luchthaven. Je krijgt hier ook toegang met een Flying Blue Gold of Platinum status. Ook de meeste SkyTeam Elite+ leden krijgen toegang. Met sommige American Express kaarten krijg je ook toegang tot deze lounge als je met Delta reist.

Vanaf Amsterdam Airport Schiphol zijn er ook directe vluchten met KLM. Deze luchtvaartmaatschappij zet een Boeing 777 in op de route naar de Verenigde Staten.

Nieuwe economy A350 Air France

Afbeelding ©AirFrance/FlyingBlue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *