Zo bestel je eten bij Transavia aan boord via Thuisbezorgd2 min leestijd

Thuisbezorgd transavia

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia heeft een samenwerking met Thuisbezorgd waardoor je makkelijk voor vertrek een verse maaltijd kunt bestellen. Dit is mogelijk tot twee uur voor vertrek van je vlucht. De bestelde maaltijd zal vervolgens aan boord afgeleverd worden. Deze zomer vliegt de luchtvaartmaatschappij naar ruim 90 bestemmingen, waaronder een aantal nieuwe zoals Riga en Ponta Delgado.

Eten bestellen bij Transavia via Thuisbezorgd

Je kunt sinds 2020 gebruik maken van deze samenwerking. De service is beschikbaar voor alle Transavia vluchten vanaf Amsterdam Airport Schiphol. Voor alle vluchten is het volledige menu beschikbaar, met uitzondering van vluchten korter dan twee uur. Het gaat dan momenteel om Nice, Innsbruck, Salzburg en Parijs Orly. Op die bestemmingen zijn alleen de koude maaltijden beschikbaar. Helaas is deze service niet beschikbaar voor Transavia vluchten vanaf andere luchthavens zoals Eindhoven Airport of Rotterdam/The Hague Airport.

Als passagier van Transavia kun je eten bestellen bij het online Transavia Menu. Je kunt daarbij kiezen uit de volgende maaltijden:

  • Sushi sharing platter deluxe (koud) voor €17.50
  • Ceasarsalade (koud) voor €13.50
  • Rigatoni bolognese (warm) voor €13.50
  • Indiase butter chicken (warm) voor €13.50
  • Vegan korma en linzen dahl (warm) voor €13.50
  • Indonesische kleine rijststafel (warm) voor €15.50
  • Ontbijt fris & fruitig (koud) voor €13.50
  • Ontbijt vliegende start (koud) voor €13,50

De bestelde maaltijd zal geserveerd worden door het cabinepersoneel. Bij het bestellen moet je het vluchtnummer, vluchtdatum en bestemming doorgeven. Indien bekend kun je ook het stoelnummer al invoeren.

Is je vlucht gewijzigd, dan zal Transavia haar best doen om de maaltijd op de nieuwe vlucht af te leveren. Als dat niet mogelijk is zal je bestelling geannuleerd worden. De kosten van de maaltijd ontvang je dan retour. Je kunt je bestelling tot maximaal 24 uur voor vertrek van de vlucht ook annuleren.

Assortiment aan boord

Naast het menu dat je in samenwerking met Thuisbezorgd kunt bestellen, is er aan boord ook de mogelijkheid om wat te kopen. De luchtvaartmaatschappij biedt diverse warme snacks, sandwiches, frisdrank en sapjes aan. Tijdens de vlucht is het ook mogelijk om een alcoholische drank te nuttigen, mits deze aan boord gekocht is.

Het menu aan boord wordt een aantal keer per jaar aangepast. Het meest recente menu kun je vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij. Sinds kort is het ook mogelijk om frietjes te bestellen aan boord. Deze worden geserveerd met truffel of vegan mayonaise.

Wil je wat kopen aan boord? Dan kun je dit per pin betalen. Je kunt hiervoor je reguliere pinpas gebruiken. Je kunt ook betalen met een creditcard aan boord. Het is niet meer mogelijk om contant te betalen.

Taxibot duurzaam taxien op Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *