Terminal Valet Parking vanaf morgen weer beschikbaar1 min leestijd

Schiphol Terminal Valet Parking

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De meeste Nederlandse reizigers vertrekken van Schiphol. Je kunt natuurlijk op verschillende manieren reizen naar de luchthaven, maar er is ook voldoende parkeergelegenheid. Vanaf 13 april 2022 komt daar weer een parkeermogelijkheid bij. Het is vanaf morgen weer mogelijkheid om gebruik te maken van Privium Terminal Valet Parking en Terminal Valet Parking.

(Privium) Terminal Valet Parking

Met deze parkeeroptie kun je jouw auto afgeven bij de terminal. De medewerkers van Schiphol parkeren jouw auto daarna in een afgesloten en overdekte parkeergarage. Eventueel is er ook een mogelijkheid om een elektrische auto op te laten laden.

Bij aankomst zal de auto gefotografeerd worden. Daarnaast zal de medewerker gebruik maken van een GPS, zodat je weet dat ze alleen van en naar de parkeerplaats rijden. Kom je terug van je reis? Dan zorgen zij ervoor dat jouw auto weer klaar staat om te vertrekken bij de terminal.

Om gebruik te maken van deze parkeeroptie moet je online een reservering maken. Dit kun je doen tot twee uur van tevoren. Wil je binnen twee uur parkeren? Dan kun je hiervoor bellen met 020-4067890. Dan betaal je een vast tarief, namelijk €75,- voor de eerste dag en vanaf dag twee betaal je €7.50 per uur met een maximum van €52.50 per dag. Met een online reservering kun je parkeren tegen een gunstiger tarief.

Wil je jouw auto laten wassen, dan is die mogelijkheid er ook. De kosten hiervoor bedragen tussen de €34.50 en €69.50. Alle informatie over Schiphol Parking lees je hier.

Hier vind je Terminal Valet Parking ©Schiphol

Afbeeldingen ©Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *