15% korting bij IHG Hotels voor MasterCard houders1 min leestijd

IHG dubbele punten azië Voco Singapore

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Houders van een MasterCard creditcard kunnen 15% besparen op een hotelovernachting bij de Intercontinental Hotels Group (IHG). Deze korting ontvang je voor hotelovernachtingen in het Midden-Oosten, Europa, Afrika en de Malediven. In hotels buiten Europa ontvang je ook een welkomstdrankje en een gratis late check-out. Deze late check-out is op basis van beschikbaarheid en is geldig tot 16.00 uur lokale tijd.

MasterCard – 15% korting bij IHG

Om in aanmerking te komen voor de korting moet je de hotelovernachting boeken via de speciale IHG website. De korting gaat van het flexibele tarief af zonder eventuele korting voor leden van het loyaliteitsprogramma. In praktijk bespaar je dan ongeveer tussen de 11 en 12 %.

Bij het boeken is het tevens noodzakelijk om de borg voor de eerste nacht te betalen. De hotelovernachtingen kun je tot 72 uur voor aankomst kosteloos annuleren. Daarna betaal je voor de gehele boeking. Heb je dus meerdere nachten geboekt, dan moet je die ook betalen als je binnen 72 uur voor aankomst annuleert.

De korting voor Mastercard houders kun je gebruiken tot 31 december 2022, voor verblijven tot 3 januari 2023. Het lagere tarief is alleen geldig als je minimaal drie dagen van tevoren boekt. Alle voorwaarden van deze promotie kun je vinden op de boekingspagina.

Mastercard Priceless Cities

 

Afbeeldingen ©IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *