8% cashback bij Booking.com met Paypal1 min leestijd

Paypal booking.com

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Booking.com heeft momenteel een interessante cashback actie. De reiswebsite geeft in december een cashback van 8%. De cashback geldt alleen wanneer je met Paypal betaalt en wordt omgezet in een Booking.com tegoed. In dit artikel lees je hoe je gebruik kunt maken van deze cashback actie.

Booking.com

Via Booking.com kun je terecht op meer dan 29 miljoen locaties. Of het nu om een zakelijk verblijf of vakantie gaat, je vindt er voor alle prijsklassen legio opties. Onder Booking.com vallen ook de bekende sites als Agoda.com, KAYAK en Rentalcars.com. Booking.com werkt ook samen met diverse airlines. Een voorbeeld is Etihad Guest. Je kunt door middel van een boeking bij Booking.com dan ook miles sparen bij Etihad Guest. Hoe dit precies werkt beschreven we eerder in dit artikel.

8% Cashback met Paypal

De huidige actie waarmee je 8% cashback kunt verdienen is enkel geldig wanneer je de boeking betaalt met Paypal. De boeking moet gemaakt worden via deze speciale actiepagina. De actie is geldig van 5 tot 31 december 2019.

De cashback wordt door Booking.com verwerkt in de vorm van een tegoed. Dit tegoed krijg je binnen 45 dagen in je Booking.com account te zien. Er is geen minimale besteding vereist en je kunt meerdere keren meedoen. De promotie is alleen geldig voor gebruikers met een actieve Nederlandse, Belgische, Ierse, Britse, Franse, Spaanse, Portugese of Italiaanse PayPal-rekening. Alle voorwaarden zijn hier terug te lezen.

Verdien 8% cashback als je betaalt met Paypal bij Booking.com (Bron: Booking.com)
Verdien 8% cashback als je betaalt met Paypal bij Booking.com (Bron: Booking.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *