500 Gratis Mariott Punten1 min leestijd

W Hotel London – Leicester Square (Bron: Marriott)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je krijgt nu 500 gratis Mariott punten als je de hotelketen volgt op Instagram en je je e-mail adres achterlaat op deze website van de keten. Deze promotie loopt tot en met 21 juni 2016. Dit is een makkelijke manier om 500 gratis punten binnen te halen!

Mariott Rewards Instagram
Mariott Rewards Instagram

Mariott Instagram – 500 Gratis Punten

Deze punten kun je bijvoorbeeld gebruiken om het aantal punten dat je al hebt te verlengen. Je kunt je gratis aanmelden voor het loyaliteitsprogramma Mariott Rewards en alsnog gebruik maken van deze promotie.

Stap 1 – de eerste stap is om Mariott Rewards te volgen op Instagram.

Stap 2 – Klik op de link in de bio of ga naar deze link.

Stap 3 – Vul het e-mail adres in dat ook gekoppeld is aan je account.

De 500 gratis punten zul je vervolgens binnen vier weken op je account bijgeschreven krijgen. Voor deze promotie kun je geen miles verdienen in plaats van punten, maar deze punten kun je wel gebruiken om een hotelkamer te boeken.

Via de Instagram website van de keten kun je ook direct boeken als je een mooie afbeelding ziet van het resort. Naar mijn weten is dit de eerste keten die dit aanbied en een mooie aanvulling op de andere boekingsmogelijkheden.

Mariott Instagram

Members Only tarieven

Vanaf 11 april van dit jaar heeft Mariott, in navolging van andere ketens zoals Hilton, members only tarieven ingevoerd. Deze tarieven kun je zien als je inlogt op de website van de keten. Als basic lid van het loyaliteitsprogramma krijg je ook nog andere voordelen zoals check-in en check-out via je mobiel, gratis Wi-Fi en de mogelijkheid tot het verdienen van punten of miles.

Ga jij gebruik maken van deze promotie? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *