40% Black Friday Korting bij AccorHotels

40% Black Friday Korting bij AccorHotels

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is vandaag officieel Black Friday. Deze Amerikaanse koopwaanzin is inmiddels goed overgewaaid naar alle uithoeken van de wereld. Ook in Nederland mogen we geloven aan deze gekte. Gisteren maakte we op InsideFlyer al enkele hoteldeals bekend, maar daar ontbrak AccorHotels nog in. Inmiddels is duidelijk dat zij. Met een 40% korting actie komen.

Kleine lettertjes

We zetten hieronder even de belangrijkste voorwaarden van 40% Black Friday Kortingsactie op een rijtje.

  • Je moet boeken via accorhotels.com of een van de websites van de verschillende hotels.
  • Boeken kan van 28 november t/m 2 december 23.59.
  • De actie is alleen te boeken voor Le Club AccorHotels leden en Accor Business Plus leden.
  • 40% korting gaat af van de ‘Flexible Unrestricted Rates’/
  • Je moet verblijven tussen 1 januari 2020 en 15 maart 2020, behalve voor verblijven in Azië (China uitgezonderd); 1 januari 2020 tot en met 30 april 2020.
  • Overige voorwaardes kun je onderaan deze pagina teruglezen.
  • Via deze link kun je alle deelnemende hotels in de verschillende continenten raadplegen.40% Black Friday Korting bij AccorHotels

Interessante tarieven

We hebben natuurlijk ook gekeken of er wel daadwerkelijk iets interessants tussen zit. Mijn oog viel al vlot op het Sofitel New York waar een zeer gunstig tarief uitkomt. Zonder korting betaal je voor een datum in februari zo’n €212,- voor een Classic Room (excl. Belastingen etc.). Met de Black Friday korting kost het je maar €141,- (excl. Belastingen etc.). Dat is toch een stuk voordeliger!

Deze diashow vereist JavaScript.

In januari in Nederland verblijven, ook dan kan het interessant zijn te boeken bij AccorHotels. Zo is een verblijf in het Novotel Eindhoven de helft voordeliger, van €133,- voor €66,-. Of een verblijf in Ibis Styles Amsterdam Airport van €65,- voor €39,-.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ook in Azië zijn interessante tarieven te vinden. Wil je bijvoorbeeld naar Bangkok in maart, dan kun je op verschillende data voor €34,- overnachten in het Ibis Styles Bangkok Sukhumvit 4 i.p.v. €47,-. Of het luxere Bayan Tree Bangkok voor €121,- per nacht i.p.v. €176.

Deze diashow vereist JavaScript.

Wat ons betreft zit er wat tussen, dus wij zouden zeggen ‘sla je slag’.

Beeldmateriaal: AccorHotels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *