30.000 Avios voor €349 bij abonnement Irish Independant2 min leestijd

Avios Promo Irish Independant

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het Ierse Aer Lingus is nog niet zo lang geleden overgestapt op het frequent flyer programma AerClub. Net als bij British Airways en Iberia wordt hier gewerkt met Avios. En het mooie is dat deze Avios als “munteenheid” tussen de programma’s uitwisselbaar is.
Om het Ierse Avios een duwtje in de rug te geven, is er een promo waarbij je 30.000 Avios krijgt bij het afsluiten van een krantenabonnement van de Irish Independant voor €349.

Abonnement bij de Irish Independant

Addertje onder het gras is dat je bij het afsluiten van dit krantenabonnement over een echt Iers adres dient te beschikken. Het abonnement bestaat sowieso uit een papieren versie.
Misschien heb je er vrienden of kennissen wonen die je er blij mee kan maken. Maar een adres van een willekeurig hotel lijkt me ook geen probleem. Men zal het vast niet erg vinden dat er ineens een extra krant wordt bezorgd…

Irish Independant

De volgende twee abonnementen kunnen afgesloten worden:

  • Een abonnement van een half jaar van de Irish Independant plus de Sunday Independant. Plus toegang tot de digitale versie van de krant. Prijs €349. Aantal te verdienen Avios: 30.000
  • Een abonnement van een jaar op de Saturday’s Independant en de Sunday Independant. Plus 7 dagen per week toegang tot de digitale editie. Prijs €349. Aantal te verdienen Avios: 30.000

Ervan uitgaande dat je de papieren krant nooit ziet, is de tweede optie het aantrekkelijkst.

Registeren voor dit aanbod kan via deze link!

Let op dat je je abonnement op tijd weer opzegt! Anders loopt het automatisch door in een maandabonnement van €59 (dagelijkse krant) of €29 (weekend abonnement).

AerClub van Aer Lingus

Over het programma AerClub van Aer Lingus hebben we eerder geschreven. Mocht je van dit aanbod gebruik willen maken, dan zul je een account bij AerClub moeten hebben. Registeren kan via deze link.

Als je de Avios wilt overzetten naar je British Airways of Iberia account, dan kan dat via de website avios.com.

Interessant?

Dat is uiteraard persoonlijk, maar het is goedkoop! Je koopt als het ware Avios voor 1,16 eurocent per stuk. In een eerder artikel hebben we het kopen van Avios en de verschillende mogelijkheden belicht en dan blijkt ook dat dit aantrekkelijk is.

Zelf ga ik er geen gebruik van maken, omdat ik niet zo 1-2-3 extra Avios nodig heb en het toch ook nog wel wat gedoe oplevert. Ga jij er wel gebruik van maken? Dan horen we graag hoe je ervaringen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *