25.000 Etihad Guest miles met een Avis autoreservering1 min leestijd

Boeing 787 Dreamliner van Etihad stijgt op (Bron: Etihad)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu tijdelijk 25.000 Etihad Guest miles verdienen als je een auto boekt bij Avis. Deze promotie loopt voor boekingen tussen 28 en 31 oktober 2022, met een reservering tussen 1 november en 23 december 2022.

25.000 Etihad Guest miles met Avis

Om in aanmerking te komen voor de 25.000 Etihad Guest miles moet je een auto boeken voor drie dagen of meer. Je kunt maximaal drie reserveringen maken en in totaal dus maximaal 75.000 miles verdienen.

Je kunt de autoreservering ophalen in Europa, Verenigde Staten (excl. Alaska), Canada, Midden-Oosten, Afrika of Azië. Alleen boekingen vanaf Group C (Mid-size) komen in aanmerking voor de promotie. Naast de extra miles kun je ook tot 15% korting krijgen op je reservering. Alle voorwaarden kun je vinden op de boekingspagina.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een auto te huren op Palma de Mallorca. Voor een reservering van 8 tot 11 november 2022 betaal je dan €61.09 voor een Group C auto. Daarbij ontvang je dan de 25.000 Etihad Guest miles cadeau.

Avis Mid-Size auto - Etihad Guest ©Avis

De miles kun je bijvoorbeeld gebruiken voor vluchten met Etihad Airways. Er zijn vaak promoties waarbij je korting krijgt voor een award vlucht. Ook is het mogelijk om een vlucht te boeken bij een van de vele partners. Zo kun je bijvoorbeeld reizen met American Airlines, Air Canada, Air New Zealand, Air Europa, brussels airlines of Garuda Indonesia. Een uitleg over het loyaliteitsprogramma lees je hier op InsideFlyer.

Boeing 787-9 Dreamliner in Etihad Airways livery (Bron: Etihad)

Afbeeldingen ©Etihad/Avis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *