20% korting op jouw unieke Horizn ID koffer

InsideFlyer heeft een exclusieve samenwerking met Horizn Studios

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: de bagageband draait rond en je denkt je koffer gevonden te hebben gevonden, maar het blijkt toch niet de jouwe te zijn. Uiteindelijk vind je hem wel, maar een herkenbare koffer is nooit weg. Horizn Studios heeft daar iets op gevonden: een koffer die je zelf samenstellen qua kleuren en details. Je krijgt als InsideFlyer lezer nu een exclusieve korting van 20% op deze Horizn ID serie. Wie wil nou niet zo’n eyecatcher?

Horizn Studios

Het merk Horizn Studios is gevestigd in Berlijn. Het Duitse bedrijf specialiseert zich in smart travel en heeft zich tot doel gesteld om innovatieve reisproducten voor het digitale tijdperk te ontwikkelen. Zo heeft elke koffer een geïntegreerde batterij waarmee je al je devices op kunt laden.

Alle koffers van Horizn Studios zijn voorzien van een verwijderbare batterij. Zo kun je tijdens je reis altijd al je devices opladen. (Bron: Horizn Studios)
Alle koffers van Horizn Studios zijn voorzien van een verwijderbare batterij. Zo kun je tijdens je reis altijd al je devices opladen. (Bron: Horizn Studios)

Horizn ID collectie

Horizn Studios biedt diverse collecties. De Horizn ID collectie biedt de unieke mogelijkheid om je koffer te personaliseren. Op de website kun je in slechts vijf stappen je eigen koffer ontwerpen. Je kiest eerst voor het soort koffer, bijvoorbeeld een trolley of normale bagage koffer. Vervolgens kun je de kleuren van onder meer de case, wielen en bagagelabel. Er zijn zes verschillende kleuren om uit te kiezen. Je kunt alle onderdelen op elkaar afstemmen, maar een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Zo maak je een unieke koffer. Op het bijgeleverde bagagelabel kun je ook gratis je monogram laten plaatsen (drie letters).

Je kunt de Horizn ID koffers zelf samenstellen op de website (Bron: Horizn Studios)
Je kunt de Horizn ID koffers zelf samenstellen op de website (Bron: Horizn Studios)

20% korting voor InsideFlyer lezers

Lezers van InsideFlyer krijgen 20% korting op de Horizn ID collectie. Om de korting te krijgen voer je de kortingscode HoriznXInsideflyer in voordat je gaat betalen. De korting loopt tot 3 mei 2020. Op onderstaand voorbeeld krijg je zo’n € 56 korting.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *