18% korting op reiservaringen met Norwegian Reward

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Norwegian heeft momenteel een aantrekkelijk aanbod in samenwerking met reisplatform GetYourGuide. Dit online platform biedt tours en activiteiten aan op bestemmingen over de hele wereld. Je kunt kiezen uit meer dan 30.000 activiteiten waarvoor een Beste prijs garantie geldt en geen boekingskosten worden berekend. Als je lid bent van Norwegian Reward krijg je tijdelijk 18% korting en 5% Norwegian Reward CashPoints.

Wat is GetYourGuide?

GetYourGuide is een reisplatform waar je terecht kunt voor het boeken van tickets voor tours, attracties, musea en transfers op locaties over de hele wereld. De site claimt de grootste aanbod te hebben, momenteel 33.350 te boeken activiteiten. GetYourGuide is een community van lokale partners die de locaties ook echt kennen. Met vragen kun je altijd terecht per telefoon of e-mail. Het platform heeft ook een eigen app voor Android en Apple iOS.

Populaire bestemmingen (Bron: GetYourGuide)
Populaire bestemmingen (Bron: GetYourGuide)

Beste prijs garantie

Een voordeel van boeken via GetYourGuide is dat er een garantie is op de beste prijs op het internet. Vind je na het boeken toch ergens een goedkoper ticket, aangeboden door dezelfde aanbieder en in dezelfde valuta? Dan krijg je van GetYourGuide het verschil terug, zonder vragen. Een ander voordeel is dat je altijd tot 24 uur voor aanvang van de activiteit kosteloos kunt annuleren.

Beste prijs garantie (Bron: GetYourGuide)
Beste prijs garantie (Bron: GetYourGuide)

Actie Norwegian Reward

Een mooie toevoeging aan deze actie is dat je over het uitgegeven bedrag nog eens 5% CashPoints krijgt. Dat is mooi meegenomen. Het is voor deze actie niet vereist om ook daadwerkelijk met Norwegian te vliegen. Je kunt dus gewoon gratis lid worden en je voordeel doen met deze aanbieding. De CashPoints komen dan wellicht van pas als je in de toekomst eens boekt bij Norwegian.

Meer weten over de populaire Noorse maatschappij? Lees dan het interview met Brede Huser, Managing Director van Norwegian Reward. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met Norwegian. Deel ze gerust in een reactie hieronder, of op het forum. 

(Bron: Norwegian Reward)

Norwegian Reward is Norwegian’s prijswinnende loyaliteitsprogramma. Begin met het verdienen van CashPoints en gebruik ze op alle vluchten en naar alle bestemmingen. Je kunt CashPoints verdienen elke keer dat je vliegt, in een hotel verblijft, een auto huurt of gebruik maakt van een reeks andere partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *