15% korting bij Schiphol Parking met ANWB2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je krijgt nu 15% korting bij Schiphol Parking met een ANWB lidmaatschap. Deze actie geldt voor zowel het parkeerterrein als de parkeergarage van P3.  De actie is geldig tot en met 31 maart 2019. Je dient uiterlijk 31 maart 2019 met de auto van P3 te rijden.

15% korting bij Schiphol Parking met ANWB

Om van de 15% korting gebruik te maken moet je allereerst naar de promotiepagina van de ANWB. Vervolgens log je in met jouw gegevens en kom je op de website van Schiphol Parking terecht. Dan kies je de data dat je de auto wilt parkeren met de kortingscode ANWW154697. Vervolgens maak je een keuze voor het parkeerterrein of de parkeergarage en kun je de betaling afronden.

In het onderstaande overzicht zie je een prijsvergelijking in de periode van 15 februari tot en met 19 februari. Zoals je kunt zien ben je een klein bedrag extra kwijt voor de parkeergarage, maar heeft als voordeel dat dit aan het begin van het terrein ligt en dat de auto overdekt geparkeerd staat. Parkeer je op het parkeerterrein, dan kan het voorkomen dat je relatief lang onderweg bent naar de shuttlebus. Er is aan het begin van het parkeerterrein wel een plek waar je de koffers kunt in- en uitladen, zodat je deze niet mee hoeft te nemen als je de auto parkeert. Schiphol Parking ANWB

Schiphol Parking P3 ligt een stukje van de luchthaven zoals je kunt zien op de onderstaande afbeelding. Je kunt met een shuttlebus een paar keer per uur naar de terminal. Alle over P3 Parking kun je op deze pagina vinden op de website van Schiphol.

Schiphol Parking P3
©Schiphol Parking

Het inrijden kan met je creditcard of op basis van je kenteken. In de parkeergarage zijn er ook een aantal parkeerplekken voor elektrische auto’s gereserveerd, waar je de auto kunt laden gedurende je vakantie. Met de shuttlebus ben je in 5 minuten bij de terminal. In de parkeergarage kun je parkeren met een auto die minder hoog is dan 2 meter. Heb je een hogere auto, dan kun je parkeren op het parkeerterrein.

Afbeeldingen ©ANWB en ©Schiphol Parking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *