100% bonus bij kopen van Flying Blue miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue heeft de meest genereuze promotie tot nu toe bij de aankoop van miles. Wanneer leden meer dan 4000 miles kopen krijgen zij 100% bonus miles; 2 voor de prijs van 1 dus. Hiermee komen de kosten op 1,375 cent per mijl. Dit aanbod geldt tot en met 25 september en miles worden verkocht in delen van 2000. Flying Blue miles kopen kan via de website (klik). De transactie wordt verwerkt door Points.com en betalen kan per creditcard. Binnen 72 uur moeten de punten zijn bijgeschreven.

kopen van Flying Blue Miles

Kopen van Flying Blue miles verstandig?

Ivory leden kunnen per jaar maximaal 75,000 award miles aanschaffen. Elite leden jaarlijks maximaal 100,000 exclusief bonussen. Nou is het nog steeds niet voordelig om speculatief zulke grote hoeveelheden te kopen, maar mocht je je account af willen toppen met een bepaalde redemption in gedachte dan is dit wel de ideale kans. Flying Blue miles hebben de meeste waarde voor tickets in de Premium Economy of Business Class, voornamelijk tijdens de Promo Awards, en voor last minute tickets als de cash prijzen erg hoog zijn en de milestarieven vast. Daarbuiten loont het bijna nooit om miles te gebruiken, mede door de belastingen en toeslagen die daar nog bij komen.

Reacties

  1. michaelnight zegt

    Dat het niet zou lonen is niet helemaal waar. Ik moest zeer lastminuten nog een ticket DUS-AMS kopen 2 dagen van te voren..in euro’s was het 300 . in miles nog steeds 8500. Ik hoefde niet bij te kopen maar als je wat tekort komt in zo een situatie kan het lonend zijn. Ik weet alleen niet hoe vaak het voorkomt dat er nog goedkopere miles aanbiedingen zijn als het ticket al duur is geworden.

  2. Stormbreaker zegt

    Raplh, ik ben “slechts” Ivory lid en heb nu 11.637 fb miles. Nu vlieg ik nog naar Wenen met de kerst, komen er ook maar 376 bij en dan komt mijn totaal op 12.013 fb miles (voorlopig). Mijn doel is om een award flight te zijnertijd te boeken maar voor een retour (promo) moet ik minimaal 13.600 miles hebben, waar ik net niet op uit kom.
    Wat raad jij me aan? Te blijven sparen en met die award flight te wachten, 2000 miles (zonder bonus) voor 55 euro kopen of 4000 + 4000 miles voor 110 euro? Bij die laatste optie heb ik ineens 20.013 miles, daarmee kan ik award flights boeken maar ik ben wel 110 euro aan het kopen van miles kwijt + de toeslag bij award flights.

    Of denk je dat ik mijn miles aangezien ik niet heel veel reis beter kan uitgeven aan upgrades?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *