10% korting op Etihad vluchten!

Etihad Global Sale vanaf Amsterdam

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Etihad heeft een nieuwe app geintroduceerd (link voor iOS) en omdat te vieren geeft de maatschappij uit Abu Dhabi 10% korting op Etihad vluchten geboekt via de app! Dit aanbod is geldig voor boekingen tot en met 30 mei. Reizen kan tot en met 15 december maar de periodes 20 juni-20 juli en 15 augustus-15 september zijn uitgesloten. De 10 procent korting wordt berekend over de kale ticketprijs; dus niet over belastingen en toeslagen. Ook moet je voor de korting op Etihad uitgevoerde vluchten reizen. Codeshares met bijvoorbeeld KLM of Alitalia werken dus niet. Het aanbod is geldig voor reizen in Economy en Business Class.

korting op Etihad
Voorbeeld van de korting in de app

Bonus miles

Etihad Guest leden die via de app boeken krijgen, ook tot en met 30 mei, 250 bonus miles.

Nieuwe app

De nieuwe app biedt een groot aantal functies. Zo kan je bij het boeken van je vlucht middels de camera automatisch je creditcard inscannen. Dit is ook de enige betaalmethode op het moment en hier is geen toeslag voor. Daarnaast kan je op gedetailleerde seat maps je stoel kiezen. Bij check-in bespaar je tijd doordat je met de camera je paspoortpagina kan scannen zodat de gegevens automatisch worden ingevuld. De boardingpass kan je daarna opslaan in Passbook.

korting op Etihad
De nieuwe app is voorlopig alleen voor iOS. Android volgt binnenkort

Etihad Guest leden kunnen hun miles saldo en lidmaatschapskaart raadplegen. Het toevoegen van je kaart in Passbook behoort nog niet tot de functies. Daarnaast kan je via de app vluchten volgen en kaarten van de luchthaven van Abu Dhabi bekijken; handig tijdens een transfer.

Conclusie

Ben je van plan binnenkort een Etihad vlucht te boeken die in de actieperiode valt? Doe het dan zeker via de app als je per creditcard kan betalen! Vergeet ook niet dat Etihad nu een Global Sale heeft waarmee het wellicht extra aantrekkelijk wordt voor Etihad te kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *