Zo werkt het Hilton Honors Advance Purchase tarief2 min leestijd

Hilton Gyeongju

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wie veel bij Hilton boekt is vast wel bekend met het Hilton Honors Advance Purchase tarief waarbij je het bedrag ineens betaalt. Dit tarief is niet gratis te annuleren of te wijzigen. Wat velen echter niet weten is dat dit tarief nu voor verblijven in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en de Caraïben wel tegen een kleine betaling te wijzigen is. Meer hierover lees je in dit artikel.

Hilton Honors Advance Purchase tarief

Laten we eerst eens alle tarieven bekijken die Hilton meestal aanbiedt bij het maken van een hotelreservering. Je hebt dan meestal keuze uit de flexible rate, semi-flex en de Hilton Honors Advance Purchase rate. In alle gevalle geldt dat je een kleine korting krijgt als je lid bent van Hilton Honors. Indien je hier nog geen lid van bent kun je via deze link een account aanmaken.

Hilton Honors tarieven

De Advance Purschase rate is zelfs alleen beschikbaar voor Hilton Honors leden. Dit tarief is nog goedkoper maar je dient dan wel direct te betalen. Bovendien is dit tarief niet gratis te annuleren of te wijzigen.

Advance Purchase tarief wijzigen

Wat velen dus niet weten is dat dit tarief nu voor verblijven in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en de Caraïben wel tegen een kleine betaling te wijzigen is. Je dient hier wel drie dagen van te voren telefonisch contact op te nemen met Hilton. Telefoonnummer: (800) 236-7113 of (972) 726-3361). Je kunt je reservering dan tegen een kleine betaling wijzigen.

Wijzig het Advance Purchase tarief tegen een kleine betaling. (Foto: Hilton Honors)

Indien je van hotel wilt veranderen moet deze ook in een van de bovengenoemde landen zijn gevestigd. Vervolgens dien je $ 25-$ 50 USD aan wijzigingskosten te betalen. Voor Waldorf Astoria, Conrad, Hilton, Curio, Canopy, Tapestry, Tru, Embassy Suites en Doubletree brand hotels is dit $ 50 USD. Voor Hilton Garden Inn, Hampton, Homewood Suites en Home2 Suites is dit $ 25 USD. Het bedrag van je nieuwe reservering wordt direct belast terwijl de kosten van je vorige reservering (minus de wijzigingskosten) worden teruggeboekt. Dit kan echter vier weken duren. Meer informatie over de Advance Purchase tarieven kun je vinden op de website van Hilton.

Uitgelichte afbeelding: Hilton Honors

Reacties

  1. robertFB zegt

    Als ik de voorwaarden lees van de Advance Purchase tarieven zie ik nergens dat je je geld terug krijgt als je geen nieuwe reservering maakt. Ook lees ik dat je eerst je nieuwe reservering moet maken en dat je daarna pas je geld – minus de fee van $25 of $50 – terug krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *