Win twee overnachtingen bij Lindner WTC Antwerpen – InsideFlyer Adventskalender

Lindner Hotel Antwerp - bar

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ook vandaag kun je bij de InsideFlyer Adventskalender kans maken op een leuke prijs! Deze keer mogen we twee overnachtingen voor twee personen aanbieden inclusief ontbijt in hartje Antwerpen. Het luxe Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp biedt deze mooie deal aan.

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

Direct achter het prachtige centraal station, in het Diamantenkwartier, ligt het modern-casual Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp. Super centraal gelegen, maar toch rustig. De ideale locatie om zowel uit te rusten in de vernieuwde lounge als te genieten van de fitness en sauna met een fantastisch uitzicht over de stad. Hier ligt het levendige Antwerpen qua cultuur- & winkelbeleving aan uw voeten!

Lindner heeft met liefde een hotelinterieur vol kleur gecreëerd. Bij binnenkomst is gelijk de 360 Lounge & Bar te zien waar iedere vrijdag en zaterdag een DJ aanwezig is. Daarnaast is de receptie voorzien met self check-in faciliteiten en staat het team voor je klaar om een onvergetelijk verblijf te verzorgen!

Kijk op de website van het hotel voor meer informatie.

Linder Hotel Antwerp - lobby
Linder WTC Hotel Antwerp – lobby met self check-in faciliteiten
Lindner Hotel Antwerp
Linder WTC Hotel Antwerp – exterieur

Wat krijg je aangeboden?

Het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp biedt twee overnachtingen aan in een tweepersoons kamer inclusief ontbijt.

Lindner Hotel Antwerp - kamer
Tweepersoons kamer bij Linder WTC Hotel Antwerp

Win twee overnachtingen bij Lindner WTC Antwerpen

Hoe werkt het?

Middels deze link kom je bij de pagina terecht en kun je je inschrijven voor de prijs van de dag met je naam en e-mailadres. Zo simpel is het! Je ontvangt dan ook meteen iedere dag de nieuwsbrief met de nieuwe prijs. Wil je dat niet? Je kunt je gemakkelijk op ieder moment weer uitschrijven.

Wat is er nieuw?

Je kunt door middel van een referral link extra deelnames verdienen. Na inschrijving ontvang je namelijk een unieke link die je bijvoorbeeld met vrienden en familie kunt delen. Doen zij mee via deze link ontvang je per persoon maar liefst 3 extra deelnames! Zo verhoog je je winkansen aanzienlijk.

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen voor de InsideFlyer Adventskalender, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mailadres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

De InsideFlyer Adventkalender is mede mogelijk gemaakt door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *