Win leuke prijzen met de Norwegian Christmas Countdown Calender1 min leestijd

Win leuke prijzen met de Norwegian Christmas Countdown Calender

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met een Adventskalender of kerstkalender tel je de dagen naar kerst af, vandaar de 24 hokjes. Traditioneel kennen we de kerstkalender wellicht met de snoepjes of chocolaatjes erin. Steeds vaker zien we ze ook online of in andere vormen. Met prijzen van verschillende partijen.

Ook bij Norwegian zitten ze niet stil. Daarom introduceren ze de ‘Christmas Countdown Calender’. Om prijzen te kunnen winnen moet je jezelf aanmelden met je email adres. Dat doe je hier. Check daarna je mail om je emailadres nog even te verifiëren.

Win leuke prijzen met de Norwegian Christmas Countdown CalenderAls je je hebt aangemeld, ontvang je vanaf 1 december elke dag een mailtje. Je moet dan raden waar de Kerstman is of van droomt. Als je hebt geraden waar de Kerstman is of van droomt, krijg je leuke exclusieve aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan korting op vluchten en bonus CashPoints. Leuke prijzen dus!!

Een leuke extra is de dagelijkse trekking uit een prijzenpot van 20.000 CashPoints, ter waarde van ongeveer £2000,-.

Hoofdprijs

Als je dit leest, meld je dan ook gelijk aan om deel te nemen aan deze Christmas Countdown Calender. Doe je dit voor 30 november 23:59 GMT dan heb je kans op de hoofdprijs van 20.000 CashPoints. Er is namelijk een eenmalige trekking van deze extra 20.000 CashPoints. Dit heeft een waarde van zo’n €2.250,- (10 CashPoints = £1,-.) Daar kun je heel wat leuke reisjes van maken.

Mocht je CashPoints gewonnen hebben, dan is het al handig om een Norwegian Rewards Account. Hier kun je CashPoints op laten bijgeschreven. Mocht je nog niet zo’n account hebben dan kun je je hier aanmelden voor het loyaliteitsprogramma van Norwegian .

Veel plezier met de Christmas Countdown Calender van Norwegian!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *