Win 12.500 Norwegian CashPoints t.w.v. €1280 – InsideFlyer Adventskalender1 min leestijd

Gratis long-haul vlucht en upgrade bij Norwegian

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

We zijn bijna aan het einde gekomen van de InsideFlyer Adventskalender, maar niet voordat we een grote prijs mogen presenteren, aangeboden door Norwegian Reward, het loyaliteitsprogramma van Norwegian: 12.500 CashPoints! Hiermee kun je een reeks vluchten boeken binnen Europa, ga je naar Azië (bijv. Singapore), of in de Premium Cabin rechtstreeks van Amsterdam naar New York!

Win 12.500 Norwegian Reward CashPoints!

Deelname is gemakkelijk, ga hier naar de kalender toe en klik op de datum van vandaag. Vervolgens vul je jouw e-mailadres in en klikt op “Abonneren”.

Wil je nog meer CashPoints of andere prijzen van Norwegian  Reward winnen? Doe dan ook mee met Norwegian Reward’s eigen Adventskalender:

Norwegian

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mail adres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *