Vlieg met 30% korting naar Singapore met de Krisflyer Spontaneous Escapes

Singapore Airlines new Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het loyaliteitsprogramma van Singapore Airlines, Krisflyer, heeft de Spontaneous Escapes voor juli online gezet. Dit is de tegenhanger van bijvoorbeeld de KLM Flying Blue Promo Rewards of Miles & More Mileage Bargains. Deze maand zijn er weer vele bestemmingen over de hele wereld in de aanbieding. Je kunt boeken tot het einde van deze maand en reizen in augustus 2019.

Singapore Airlines Krisflyer Spontaneous Escapes Juli

Je kunt in augustus bijvoorbeeld reizen tussen Singapore en Frankfurt voor 64.400 Krisflyer punten. Deze vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 777-300ER en vertrekt om 13.55 uur in Frankfurt en komt om 20.40 uur aan in Singapore. De luchtvaartmaatschappij voert deze route ook uit met een A380, maar deze vlucht doet helaas niet mee aan de Spontanous Escapes.

Spontaneous Escapes Juni 2019 ©Singapore Airlines
Spontaneous Escapes Juni 2019 ©Singapore Airlines

Alle bestemmingen kun je op deze pagina vinden. Mocht je net een aantal punten tekort komen, dan kun je wellicht een aantal American Express Membership punten overboeken. Je kunt deze miles overboeken in een 5:4 ratio, waarbij je dus 5 Membership Rewards kunt overzetten naar 4 Krisflyer punten. Dit neemt wel een aantal dagen in beslag, dus doe dit vooral op tijd, aangezien je de Spontaneous Escapes maar tot het einde van de maand kunt boeken.

Je kunt de vluchten met korting als volgt boeken:

  1. Ga naar de Singapore Airlines website en log in met je KrisFlyer gegevens;
  2. Ga naar ‘Book a Flight’ op het dashboard;
  3. Klik op ‘Redeem flights’ en vul de gegevens in van de vlucht/bestemming die je wilt boeken;
  4. De korting wordt weergegeven op het boekingsoverzicht nadat je de vluchten geselecteerd hebt.

Je kunt deze maand diverse bestemmingen boeken. Denk aan Singapore, bijvoorbeeld vanuit Frankfurt. Daarnaast zijn veel bestemmingen in Azië in de aanbieding, maar kun je ook reizen naar de Verenigde Staten. Deze vluchten worden aangeboden in Premium Economy en gaan naar LA. Je hebt hier 47.600 Krisflyer punten voor nodig. Helaas zijn er geen bestemmingen in First class in de aanbieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *