Virgin Gaat Samenwerking Met Delta Veranderen2 min leestijd

Delta Global Upgrades Bij Virgin Atlantic

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Virgin Atlantic Flying Club gaat de samenwerking met Delta wijzigen. Dit heeft impact voor passagiers wie Flying Club miles spaart en vliegt met Delta. Sommige veranderingen zijn ook positief, maar zoals gewoonlijk zijn er ook een aantal negatieve veranderingen. Deze veranderingen gaan in voor tickets na 1 september 2017.

Virgin Atlantic Flying Club – Delta

Je verdient in sommige first en business class tarieven 400% miles. Voorheen was dit 200% dus dit is een mooie verbetering. Er zijn ook schema’s gekomen voor de Delta Premium Select cabin als je spaart met Virgin Atlantic. Voor diverse economy class tarieven ontvang je meer miles, maar er zijn er ook een aantal waar je minder miles mee gaat verdienen. Deze veranderingen zijn voor het grootste deel dus positief.

De Virgin Atlantic Flying Club heeft ook een nieuwe award chart aangekondigd. Deze is afhankelijk van het seizoen. Daarnaast zijn de tarieven tussen de EU en VS ook verhoogd. Momenteel kosten deze tussen de 90.000 en 100.000 miles voor een retour. Vanaf 1 september gaan deze tussen de 95.000 en 155.000 miles kosten. Dit is dus een flinke verhoging van het aantal miles dat je nodig hebt.

Als je economy class vliegt hoef je vanaf 1 september tussen de 20.000 en 10.000 miles minder te betalen. Dat is dan weer mooi meegenomen als je in economy class vliegt.

Tot slot zijn het aantal tier points dat je verdiend met Delta gewijzigd. Momenteel krijg je onder de 3.000 miles 25 tier points in economy en 75 in business class. Vlieg je meer dan 3.000 miles, dan ontvang je er 50 in economy en 125 in business class. Vanaf 1 september zal dit veranderen zoals aangegeven in het onderstaande schema:

Virgin Atlantic en Delta Verandering

Er zijn dus een aantal wijzigingen doorgevoerd, waar je rekening mee moet houden als je vanaf 1 september met Delta vliegt. Zoals eerder aangegeven zijn sommige wijzigingen positief, maar er zijn ook een aantal negatieve veranderingen zoals de verhoging van het aantal miles voor een award ticket in business class.

Maak jij gebruik van het programma van Virgin als je vliegt met Delta? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *