British Airways & American Airlines proosten op vernieuwde lounge JFK4 min leestijd

British Airways en American Airlines samen in de Bridge Bar

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Proost! British Airways en American Airlines heffen het glas op hun vernieuwde lounge op de luchthaven van New York – JFK. Vorig jaar verhuisde British Airways al naar terminal 8 vanwege de samenwerking met partner American Airlines. Als kers op de taart komt daar naar nu de vernieuwde Greenwich Lounge bij.

De nieuwe Bridge Bar

Niet alleen British Airways en American Airlines zijn een nieuwe samenwerking aangegaan. Ook de drankmerken Betty Buzz en Aviation Gin van bekend echtpaar Blake Lively en manlief Ryan Reynolds zullen voor het eerst samenkomen in de nieuwe Bridge Bar die geopend werd in de vernieuwde Greenwich Lounge in terminal 8 van luchthaven JFK. Menucreaties zoals de ‘Blushing Betty’ en de ‘Adventure Awaits’ maken onderdeel uit van een verscheidend aanbod aan non-alcoholische dranken en pittige cocktails.

de vernieuwde lounge op luchthaven JFK van British Airways en American Airlines
De nieuwe Bridge Bar, onderdeel van de Greenwich Lounge in terminal 8 (bron: British Airways)

De nieuwe Bridge Bar werd ontworpen om de liefde voor vliegen te vieren. Zo vind ook Calum Laming, Chief Customer Officer van British Airways: ‘Na onze recente investering in onze nieuwe JFK-lounges – Chelsea en Soho – zijn we verheugd om een ​​nieuwe ervaring in de Greenwich Lounge TM te onthullen . Met Betty Buzz en Aviation American Gin hebben we de perfecte ruimte gecreëerd voor klanten om vóór de vlucht te ontspannen, met een gevarieerde en heerlijke selectie cocktails en smaken voor elke smaak.’

Betty Buzz

Ondanks de naam zal je geen echte buzz krijgen van deze alcoholvrije mixers. Oprichter en productontwikkelaar Blake Lively drinkt namelijk zelf ook niet. Met Betty Buzz wil ze dan ook laten zien dat non-alcoholische opties helemaal niet flauw hoeven te zijn of leunen op sterke drank om ze speciaal te maken. Na een 3-jaar durend proces, overheerst vooral het enthousiasme dat steeds meer mensen het kunnen gaan proeven.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met de hele bemanning van British Airways en American Airlines voort te zetten, terwijl we de opening van deze prachtige nieuwe lounge vieren.”, aldus Blake Lively zelf.

Gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten, zijn er op dit moment vijf smaken te verkrijgen: Tonic Water, Sparkling Grapefruit, Meyer Lemon Club Soda, Sparkling Lemon Lime en Ginger Beer.

Betty Buzz en Aviation Gin komen voor het eerst samen in de nieuwe Bridge Bar (bron: British Airlines)

Aviation Gin

Een precieze mix van plantaardige ingrediënten zoals kardemom, koriander, Franse lavendel, anijszaad, sarsaparilla, jeneverbes en twee soorten sinaasappelschil kenmerken deze Amerikaanse gin. Aviation Gin heeft bijgedragen aan de totstandkoming van een nieuwe stijl van Amerikaanse gin. Het is een zachtere en soepelere gin met op de voorgrond citrus- en bloemige tonen en op de achtergrond jeneverbes. Niet alleen in de lounges van British Airways verkrijgbaar, maar ook aan boord om je vlucht letterlijk en figuurlijk naar nieuwe hoogtes te tillen.

De Greenwich Lounge

De Greenwich Lounge maakt net als de twee gloednieuwe lounges Chelsea en Soho onderdeel uit van de gezamenlijke Premium Lounges van American Airlines en British Airways. Allen te vinden in terminal 8 van luchthaven New York – JFK.

Naast de nieuwe Brige Bar, beschikt de lounge nu ook over een nieuwe Tasting Room. Deze ruimte was voorheen bekend als de Flagship First Dining-ruimte.  Nu zo ingericht dat bezoekers het gevoel krijgen dat ze zich in een biertaverne bevinden. Met een breed scala aan Brooklyn Brewery-producten, een toonaangevende onafhankelijke Amerikaanse bierbrouwerij, kunnen reizigers kiezen uit verschillende tapbieren en een lichter tasting menu dat hier direct op aansluit.

vernieuwde lounge JFK
De Tasting Room maakt ook onderdeel uit van de vernieuwde Greenwich Lounge (bron: British Airways)

Toegankelijkheid Greenwich Lounge

De vernieuwde Greenwich Lounge in terminal 8 van luchthaven New York -JFK is toegankelijk voor:

  • British Airways Club-klanten
  • American Airways klanten die reizen met Flagship Business
  • Aadvantage-leden met Aadvantage Platinum-status die reizen op de Flagship Long Haul internationale routes
  • Oneworld Sapphire- en oneworld Businessclass reizigers

Van biertaverne tot de hippe Bridge Bar. Elegante Soho Lounge of ronde champagnebar. De Premium reiziger van American Airlines en British Airways kan nu kiezen uit een veelzijdig aanbod.

Bristish Airways collega’s heffen het glas in de nieuwe Bridge Bar (bron: British Airways)

“We begrijpen dat reizigers op zoek zijn naar een op maat gemaakte reiservaring die op de grond begint en onze gezamenlijke premium lounges met British Airways bieden onze klanten de mogelijkheid om dit te doen”, aldus Kim Cisek, Vice President Customer Experience bij American Airlines. “De opening van de Bridge Bar en Tasting Room is het nieuwste stukje van onze premium lounge-ervaring op JFK.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *