Verdien triple Miles&Smiles miles bij Turkish Airlines1 min leestijd

Boeing 737 van Turkish Airlines boven de Rode Zee (Bron: Turkish Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Turkish Airlines heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tot wel 3x Miles&Smiles kunt verdienen op vluchten met Turkish Airlines. De Turkse maatschappij begint volgende maand met rechtstreekse vluchten tussen Istanboel en Melbourne.

Triple miles bij Turkish Airlines

Je verdient dubbele miles op vluchten in economy en triple miles op vluchten in business class. Dit heeft betrekking op vluchten met alleen Turkish Airlines in de periode van 12 februari t/m 11 augustus 2024. Je vlucht dient wel geboekt te zijn voor 24 maart. De promotie geldt alleen op vluchten met Turkish Airlines zelf en dus niet op Star Alliance partners. Ook vluchten van AnadoluJet komen niet in aanmerking. Wat jammer is dat Turkish Airlines recentelijk een devaluatie doorvoerde in het Miles&Smiles programma. Hierdoor zijn deze miles nu minder waard waardoor je er meer moet sparen om een awardticket te boeken.

Turkish Airlines, Miles&Smiles
Verdien tijdelijk tot wel triple Miles&Smiles miles op vluchten met Turkish Airlines. (Foto: InsideFlyer – Marco)

Verder geldt de promotie op zowel one-way als retourvluchten en tellen ook binnenlandse vluchten in Turkije mee. De miles die je met deze promotie verdient tellen niet mee voor de status binnen het Miles&Smiles programma. Het zijn dus alleen awardmiles die je dus kunt inzetten voor het maken van een vlucht. De extra miles schrijft het programma binnen een week bij op je account. Om deel te nemen aan deze promotie dien je uiteraard een Miles&Smiles lid te zijn. Indien je nog geen lid bent van dit programma, kun je via deze link een account aanmaken. Tenslotte kan deze promotie niet worden gecombineerd met andere promoties.

Uitgelichte afbeelding: Turkish Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *