Verdien tot wel 3x Accor punten bij Sofitel en MGallery2 min leestijd

Handwritten Collection nieuw merk bij Accor

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tot wel 3x punten kunt verdienen op verblijven in Sofitel, Sofitel Grand en MGallery. Een paar weken geleden had de Franse hotelketen ook nog een promotie lopen waarbij je 30% korting kreeg bij bepaalde hotels.

Tot wel 3x punten bij Sofitel en MGallery

De promotie geldt op verblijven in Europa tussen 1 april en 5 mei 2024. Als Classic en Silver lid verdien je dubbele punten op deze verblijven. Gold, Platinum, Diamond en Limitless leden kunnen driedubbele punten verdienen. Je dient je verblijf op of voor 12 april te boeken. Om deel te kunnen nemen aan deze promotie is het nodig om je te registreren en dit kun je eenvoudig doen via deze link. Heb je nog geen account bij Accor ALL? Via deze link maak je snel en gratis een account gaan. Je kunt maximaal drie keer gebruik maken van deze promotie.

InsideLook Sofitel Adelaide - Presidential Suite Club Millésime 29
Verdien tijdelijk tot wel 3x punten bij Sofitel en MGallery. (Foto: InsideFlyer – Marco)

Verder geldt de promotie dus alleen in Europa. Ook verblijven in Frankrijk komen in aanmerking om de bonuspunten te verdienen. Dit land is vaak uitgesloten bij dit soort promoties maar nu dus niet. Houd er verder rekening mee dat meerdere reserveringen met aaneengesloten nachten in hetzelfde hotel worden gezien als één reservering. Zorg er ook voor dat je direct boekt via de Accor boekingskanalen zoals de website of app. Een verblijf geboekt via bijvoorbeeld Booking.com, Momondo of Expedia komt niet in aanmerking om de bonuspunten te verdienen.

Verdere voorwaarden

Na het uitchecken kan het tot maximaal 10 dagen duren voordat de bonuspunten op je account worden bijgeschreven. Ook is het belangrijk om te weten dat je deze promotie niet kunt combineren met andere lopende promoties. Verder gelden ook alle algemene voorwaarden van Accor op deze promotie. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Accor.

Uitgelichte afbeelding: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *