Verdien tot 4x punten bij Le Club AccorHotels2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

AccorHotels heeft regelmatig interessante aanbiedingen. Deze keer kun je tot 4x zoveel Rewards punten verdienen bij deelnemende hotels wereldwijd. Denk bijvoorbeeld aan het ibis Styles, Mercure of Pullman. Dat maakt het nog gemakkelijker om je volgende overnachting met korting te boeken, of misschien zelfs gratis. Natuurlijk kun je de extra punten ook altijd bewaren voor de toekomst. In dit artikel lees je hoe je gebruik kunt maken van deze aanbieding.

Le Club AccorHotels

AccorHotels heeft een eigen loyaliteitsprogramma genaamd Le Club AccorHotels. Met dit programma kun je zowel Rewards als Status punten verdienen. Rewards punten spaar je voor elk verblijf bij de meeste merken van AccorHotels. Als je 2.000 punten hebt gespaard, dan kun je dit inwisselen voor een korting van € 40. Afhankelijk van hoeveel Status punten je krijgt, kun je weer genieten van bepaalde voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een welkomstdrankje, een gratis late check-out of een kosteloze kamerupgrade. Meer over de verschillende statussen lees je hier.

Lid worden is gratis en kan dus snel korting opleveren. Meer over hoe Le Club AccorHotels momenteel werkt lees je in dit artikel. Er staan wel wat veranderingen op de planning voor het frequent traveler programma van de Franse hotelketen. Een en ander gaat namelijk op de schop. Het programma krijgt bovendien een nieuwe naam: ALL. Meer daarover lees je in dit artikel.

Update Loyaliteitsprogramma ALL - AccorHotels
Het nieuwe logo van Loyaliteitsprogramma ALL (Bron: AccorHotels)

Nieuwe hotels

Als je een overnachting boekt bij één van de nieuwe hotels van Accor dan kun je tijdelijk extra punten verdienen. Je moet uiterlijk 6 mei 2019 boeken. Het verblijf dient uiterlijk 23 juni 2019 voltooid te zijn. Je spaart dan 4x meer punten dan normaal het geval is. Het maakt hiervoor niet uit welke status je hebt binnen het loyaliteitsprogramma. Welke hotels aan deze aanbieding meedoen lees je hier. Enkele voorbeelden:

  • Atton Brickell Miami by Novotel Hotel;
  • Mercure Sheffield Kenwood Hall;
  • ibis Styles London Gloucester Road;
  • Ibis Styles Budapest Citywest;
  • Pullman Paris Centre Bercy;
  • Pullman Nadi Bay Resort & Spa;
  • Alwadi Hotel Doha – MGallery By AccorHotels.
Ibis Styles London Gloucester Road (Bron: AccorHotels)
Het nieuwe Ibis Styles London Gloucester Road (Bron: AccorHotels)

Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding moet de overnachting gereserveerd te worden via AccorHotels zelf. Denk bijvoorbeeld aan de website en de app. Maar reserveren via de telefoon en reguliere reisbureaus die een contract hebben met AccorHotels is ook mogelijk. Boekingen via reiswebsites als Booking.com en Expedia komen niet in aanmerking voor punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *