Verdien tijdelijk triple punten bij Accor in Zuid-Europa1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je triple punten kunt verdienen op weekend verblijven in Zuid-Europa. Eerder dit jaar had Accor een vergelijkbare promotie lopen. Deze liep af op 31 oktober 2022.

Triple punten bij Accor

Bij deze promotie gaat het alleen om maximaal twee weekend verblijven in de periode van 4 november t/m 18 december. Aangezien het alleen om verblijven van minimaal twee nachten gaat zul je dan ook minimaal van vrijdag t/m zondag moeten boeken. De promotie geldt in de volgende landen: Andorra, Frankrijk, Frans-Guyana, Griekenland, Israël, Italië, Malta, Monaco, Portugal, La Réunion en Spanje. Om triple punten te kunnen verdienen is het wel nodig om je voor 23 november te registreren en dit kun je doen via deze link. Ook dien je je verblijf voor 23 november geboekt te hebben. Op geboekte verblijven voor registratie krijg je helaas geen bonuspunten.

Accor ALL, Triple punten, Zuid-Europa
Verdien tijdelijk triple punten op verblijven bij Accor ALL in Zuid-Europa. (Foto: InsideFlyer – MdTurck)

Boekingen voor meerdere kamers worden gezien als één boeking. Het is belangrijk dat je het verblijf boekt via de website of app van Accor want anders kom je niet in aanmerking voor de promotie. Een boeking via bijvoorbeeld Expedia telt niet mee. Na je verblijf duurt het maximaal 10 werkdagen voordat je punten op je account zijn bijgeschreven. Deze promotie kun je helaas niet met andere promoties combineren.

Punten besteden

De gespaarde punten kun je bijvoorbeeld inleveren voor een overnachting. Voor elke 2.000 punten krijg je € 40 korting op je hotelrekening. Je kunt de punten ook gebruiken voor bijvoorbeeld het huren van een auto of om over te boeken naar een loyaliteitsprogramma van een luchtvaartmaatschappij.

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – MD Turck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *