Verdien dubbele punten bij deze nieuwe IHG hotels1 min leestijd

Rooftop bar en zwembad (foto copyright IHG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG Rewards geeft op dit moment dubbele punten aan leden die in nieuwe hotels in Azië, Australië, Nieuw Zeeland en de Pacific verblijven.

Dubbele punten bij IHG

Om de opening van een aantal nieuwe hotels te vieren, geeft IHG Rewards tijdelijk dubbele punten weg. De promotie loopt 6 maanden nadat een hotel is geopend. Je dient hier wel een speciaal tarief voor te boeken. De promotie geldt voor verblijven in Azië, Australië, Nieuw Zeeland en de Pacific. Verblijven in China zijn helaas uitgesloten. In tegenstelling tot vele andere promoties mag je deze wel combineren met andere promoties. De promotie is geldig op verblijven in de volgende hotels. Zoals je kunt zien zijn een aantal hotels op dit moment al geopend terwijl andere hotels hun deuren nog moeten openen.

IHG dubbele punten IHG dubbele punten IHG dubbele punten IHG dubbele punten IHG dubbele punten IHG dubbele punten

Aangezien je een bepaald tarief moet boeken om de dubbele punten te krijgen is het een goed idee om voor jezelf te overwegen of het wel de moeite loont. Als het tarief een flink stuk duurder is heeft het uiteraard niet veel zin. Zit er weinig verschil tussen het goedkoopste tarief en de double points rate, dan is het natuurlijk wel de moeite waard. Verder zijn de algemene voorwaarden van IHG Rewards van toepassing op deze promotie. Zo krijg je alleen de dubbele punten uitgereikt als je ook daadwerkelijk in het hotel verblijft. No shows tellen dus niet mee. Ook dien je te boeken via de IHG boekingskanalen zoals de website of app. Boekingen die gemaakt zijn via andere kanalen zoals booking.com of Expedia tellen niet mee om überhaupt punten te verdienen. Na het uitchecken kan het 4 tot 6 weken duren voordat je punten worden bijgeschreven. In veel gevallen gebeurt dit al eerder.

Uitgelichte afbeelding: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *