Verdien deze zomer dubbele punten bij Accor in Europa2 min leestijd

Sofitel Budapest Chain Bridge (Foto: AccorHotels)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

ALL, het loyalty programma van Accor, heeft deze zomer weer een promotie lopen waarbij je dubbele punten kunt verdienen. De promo geldt voor verblijven van twee nachten of meer binnen Europa. Vorige zomer had het Accor ook een vergelijkbare promotie lopen. Met de dubbele punten spaar je snel voor korting op de volgende overnachting.

Dubbele punten bij Accor

Met deze promotie verdien je tijdelijk dubbele punten op verblijven van 1 juli tot en met 18 september 2022. Het verblijf dient in een hotel binnen Europa te zijn en moet minimaal twee nachten bevatten, meer mag dus ook. Je moet je verblijf boeken voor of op dinsdag 21 juni 2022. Je kunt daarnaast maximaal drie keer deelnemen aan deze promotie. Dit zijn dus drie verblijven van minimaal twee nachten.

De volgende hotelmerken van Accor doen mee aan deze promotie: 25hours Hotels, Adagio, Adagio Access, Fairmont, Greet, ibis, ibis Budget (in Poland only), ibis Styles, Jo & Joe, Mama Shelter, Mantis, Mercure, MGallery, Mondrian, Mövenpick, Novotel, Novotel Suites, Pullman, Raffles, Rixos, SO/, Sofitel, Sofitel Legend, Swissotel, Tribe, Angsana.

AccorHotels opent vele luxe hotels in 2020
25 Hours Hotel Piazza San Paolino (Bron: Accor)

Registeren

Om in aanmerking te komen voor de dubbele punten is het noodzakelijk om je te registeren. Dat kun je tot 14 juni doen via deze pagina op de website van de hotelketen. Het is belangrijk dat je het verblijf pas na het registreren boekt, want anders kom je niet in aanmerking voor de promotie. De promotie is geldig voor overnachtingen in Nederland en deze landen in die Accor tot Europa rekent:

Armenië, Oostenrijk, Azerbeidzjan, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Estland, Frankrijk, La Réunion, Frans-Guyana, Georgië, Duitsland, Griekenland, Kazachstan, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Hongarije, Israël, Italië, Ierland, Polen, Portugal, Noord-Macedonië, Roemenië, de Russische Federatie, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne en het Verenigd Koninkrijk. Andorra, Monaco, Sint-Maarten (Franse gedeelte)

Boekingen voor meerdere kamers worden gezien als één boeking. Het is belangrijk dat je het verblijf boekt via de website of app van Accor want anders kom je niet in aanmerking voor de promotie. Een boeking via bijvoorbeeld Expedia telt niet mee.

Novotel, Accor
Novotel Bucharest City Centre (Foto: InsideFlyer – MdTurck)

Punten besteden

De gespaarde punten kun je bijvoorbeeld inleveren voor een overnachting. Voor elke 2.000 punten krijg je € 40 korting op je hotelrekening. Je kunt de punten ook gebruiken voor bijvoorbeeld het huren van een auto of om over te boeken naar een loyaliteitsprogramma van een luchtvaartmaatschappij.

Uitgelichte afbeelding: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *