Verdien 500 bonuspunten bij deze nieuwe Hyatt hotels

Hyatt, Ibiza

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij een aantal nieuwe hotels van Hyatt kun je tot 30 november 2021 in totaal 500 bonuspunten per verblijf verdienen. Ben je nog geen lid van World of Hyatt, dan je je via deze link een account aanmaken.

500 bonuspunten bij World of Hyatt

Hyatt opent regelmatig nieuwe hotels en om dat te vieren geeft de hotelketen 500 bonuspunten weg aan de eerste gasten. Voor deze promotie is het niet nodig om je te registeren. Boek simpelweg je verblijf en dan worden deze 500 bonuspunten automatisch bijgeschreven. In sommige gevallen kan het echter wel 3 tot 4 weken duren voordat je de punten ontvangt. Onlangs opende Hyatt hun 1000ste hotel en omdat te vieren werd deze bonus tot 30 juni zelfs verhoogd tot 1000 bonuspunten. T/m 30 november 2021 kun je 500 bonuspunten verdienen op verblijven in de volgende hotels:

Hyatt, World of Hyatt, bonuspunten

Hyatt, World of Hyatt, bonuspunten

Hyatt, World of Hyatt, bonuspuntenIn deze lijst zitten zeker een aantal interessante hotels. Voor reizen binnen Europa kun je denken aan het 7Pintes Resort Ibiza en Hyatt Place London City East. Je kunt deze punten gebruiken om gratis overnachtingen te boeken, maar je kunt deze ook inzetten voor Points & Cash overnachtingen. Je betaalt dan een deel van je overnachting met punten en de helft van het standaard tarief. Meer informatie daarover kun je in dit artikel lezen op InsideFlyer.

Conclusie

T/m 30 november kun je 500 bonuspunten verdienen op verblijven van een aantal Hyatt hotels. Voor deze promotie is het niet nodig om je te registeren. Dit is een interessante promotie als je al van plan was om in een van deze steden een hotel te boeken. 500 bonuspunten per verblijf is altijd mooi meegenomen.

Bron- en beeldmateriaal: Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *