Verbeteringen in het Hilton Honors programma

doubletree, hilton, time square west, new you, hotel, review

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Meestal als een loyaliteitsprogramma een wijziging bekend maakt, is het een devaluatie oftwel een verslechtering. Deze keer geldt dat niet voor enkele wijzigingen die Hilton Honors bekend maakte. Drie kleine verbeteringen waar sommige mensen blij van zullen worden…

Met ingang van direct gelden de volgende voorwaarden:

  • Als je meer dan één kamer reserveert, kreeg je tot nu toe basispunten voor maximaal twee kamers. Vanaf nu geldt dat tot maximaal 4 kamers!
  • Velen zullen hier nooit mee te maken hebben, maar tot nu toe ontving je maximaal 100.000 basispunten per verblijf. (Een lang verblijf in een premium Hilton hotel). Die limiet is er vanaf nu niet meer. Ook in combinatie met het vorige punt een voordeel!
  • Je verdient nu Hilton Honors punten op alle extra uitgaven die je in een hotel doet dat valt onder de Hilton paraplu. Denk aan parkeerkosten of uitgaven in bar of restaurant.Voorheen gold dat niet voor de hotelketens Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Home2 Suites by Hilton en Homewood Suites by Hilton. Daar kreeg je alleen punten voor de geboekte kamer.

Conclusie

Voor degenen die wel eens met vrienden of familie op reis gaan en daardoor meerdere kamers boeken, kun je zo snel en gemakkelijk extra punten verdienen. Elite-voordelen gelden echter alleen voor de boeker plus een extra persoon in dezelfde kamer.
Voor het tweede punt zal flink in de buidel getast moeten worden om over de grens van 100.000 punten te komen. Dat gaat om omgerekend meer dan 10.000 US$ voor een verblijf. Dat zal voor de meesten van ons niet zo relevant zijn.

Al met al goed om te zien dat er een paar verbeterpunten zijn doorgevoerd.

Reacties

  1. Scorcy zegt

    Boeken via Hilton zelf is vaak een stukje duurder dan via Booking.com, en daarmee kun je via flyingblue earnonline 3.2 miles per euro verdienen oftewel 3200 miles voor een verblijf van 1000 euro. Vraag me af of dat hele programma wel loont eigenlijk. Wordt regelmatig online over gediscussieerd ook.

    Blijven wel fijne hotels 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *