United opent nieuwe Polaris Lounge in LAX

De nieuwe United Polaris Lounge op LAXDe nieuwe United Polaris Lounge op LAXDe nieuwe United Polaris Lounge op LAX

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vorige week opende United een nieuwe Polaris Lounge op het vliegveld van Los Angeles. Deze lounge is speciaal ontworpen om de reiservaring van premium passagiers op internationale vluchten verder te verbeteren. De Polaris Lounge moet een rustpunt zijn om bij te komen van de reis en is verdeeld in drie thema’s: Relax, Recharge en Engage.

Polaris Lounge

Zoals de meeste airport lounges is er de Polaris Lounge ruimte om te relaxen, maar ook om te werken. Daarbij is het geheel stijlvol ingericht met diverse soorten meubilair. Een belangrijke toevoeging is het rustgedeelte waar je kunt slapen als je bijvoorbeeld een lange lay-over hebt. De bedden zijn voorzien van een laken en kussen van het bekende luxe warenhuis Saks Fifth Avenue. Ook kun je gebruikmaken van de sanitaire faciliteiten met Soho House & Co Cowshed Spa producten. Het is zelfs mogelijk om je kleding te laten reinigen terwijl je aan het douchen bent.

Of je nu wil werken of relaxen, in de nieuwe Polaris Lounge is aan alle reizigers gedacht (Bron: United)
Of je nu wil werken of relaxen, in de nieuwe Polaris Lounge is aan alle reizigers gedacht (Bron: United)
Er zijn ruim sanitaire voorzieningen aanwezig in de lounge (Bron: United)
Er zijn ruime sanitaire voorzieningen aanwezig in de lounge (Bron: United)

Hieronder een filmpje waarin de bouw van de lounge te zien is.

Food & Beverage

Er is een aanbod van warme en koude gerechten beschikbaar dat met de seizoenen mee verandert. Het menu is samengesteld door chef Tritia Gestuvo die diverse internationale keukens samenbrengt in de gerechten. Als je niet veel tijd hebt maak je gebruik van het uitgebreide buffet. Is er meer tijd beschikbaar dan kun je ook terecht in het restaurant gedeelte waar je a la carte kunt dineren.

Het uitgebreide buffet met lokale en internationale gerechten (Bron: United)Het uitgebreide buffet met lokale en internationale gerechten (Bron: United)
Het uitgebreide buffet met lokale en internationale gerechten (Bron: United)
Als je wat langer de tijd hebt kun je ook a la carte dineren (Bron: United)Als je wat langer de tijd hebt kun je ook a la carte dineren (Bron: United)
Als je wat langer de tijd hebt kun je ook a la carte dineren (Bron: United)Als je wat langer de tijd hebt kun je ook a la carte dineren (Bron: United)

LAX

De internationale luchthaven van Los Angeles (LAX) is van grote betekenis voor de regio. Maar liefst 87,6 miljoen reizigers werden in 2018 verwelkomd op dit vliegveld. Dat is ruim 3,6% meer dan het jaar ervoor. Vanuit LAX kun met 69 airlines vliegen naar 47 landen. 70% van de reizigers vliegt binnen de VS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *