Feestje: uitnodiging Launch Party Ikvliegveel.com1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Update: Per direct is er een wachtlijst voor de launchparty. We zitten helemaal vol en hoewel we heel graag iedereen aanwezig willen hebben is ook het Andaz beperkt in capaciteit! Het invoeren van het forumlier is dan ook gelijk een wachtlijst formulier en mits er nog open plekken zijn word iedereen per email persoonlijk benaderd

 

Na weken van voorbereiding komt de lanceringsdatum van ikvliegveel.com steeds dichterbij. Waar de website op dit moment nog in bèta is zullen wij op 22 augustus ”echt” live gaan. Dit is natuurlijk voor ons reden voor een feestje en niets is leuker dan de lezer van ikvliegveel.com uit te nodigen om dit samen met ons te vieren.

Wij, het hele Ikvliegveel team, nodigen jou dan ook van harte uit om samen met ons de lancering van hét frequent flyer platform in Nederland & België te vieren:

Datum: 22 augustus (vrijdag)
Locatie: Andaz Amsterdam (Prinsengracht 587, Amsterdam)
Tijdstip: 18.30 – 20.30 uur (voel je vrij om daarna langer te blijven)
Aanmelden: Via DEZE link

Naast het team van ikvliegveel.com zal o.a. de oprichter van Flyertalk, Boardingarea en Milepoint: Mr Randy Petersen vanuit Amerika naar Amsterdam komen. Een geweldige kans om de ”founder of frequent flyer miles” te ontmoeten. Ook zullen er verschillende mensen aanwezig zijn vanuit de hotel en airline wereld om samen met ons de lancering van dit unieke platform te vieren.

Het belooft een geweldige avond te worden waar we jou graag bij willen hebben. Het aantal plekken is beperk dus we raden je aan zo snel mogelijk je via de bovenstaande link aan te melden.

Ook wil ik via deze weg alvast onze sponsoren bedanken voor het ondersteunen van deze avond: het Andaz Amsterdam (Hyatt) en SkyTeam!

Tot de 22ste,

Mike
Oprichter ikvliegveel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *