Verdien status miles op awards bij Turkish Airlines1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Turkish Airlines Miles&Smiles komt met een promotie waarbij je tijdelijk status miles kunt terugverdienen op awardvluchten met Turkish Airlines en AnadoluJet.

Status miles verdienen op awards

Met deze promotie kun je 5% status miles terugverdienen op awardvluchten met Turkish Airlines en AnadoluJet. De promotie is geldig op tickets die zijn uitgegeven tussen 16 augustus en 15 september 2021 met een reisdatum tussen 16 augustus en 31 december 2021. De promo is geldig voor vluchten in zowel economy als business class en geldt voor zowel enkele reis als retourvluchten. Het maximum aantal status miles dat je terug kunt verdienen tijdens deze promo is 5.000. Status miles worden 10 dagen na de vlucht op je account bijgeschreven. Status miles bij Miles&Smiles heb je nodig om de volgende tier in het programma te behalen of te behouden. Je kunt deze miles dus niet besteden aan vluchten of andere opties. Wijzigingen in vluchten tijdens deze promotie zijn toegestaan, mits je vlucht binnen bovengenoemde periode plaatsvindt.

Turkish Airlines business class
Bij Turkish Airlines kun je tijdelijk status miles verdienen op awardvluchten (bron: Turkish Airlines)

Wijzigingen tot 31 december 2021 zijn trouwens sowieso gratis. Indien je het ticket wilt annuleren krijg je de miles gewoon terug in je account. Voor vluchten tijdens deze promotie betaal je ook gewoon alle gebruikelijke belastingen en toeslagen. Je kunt deze awardtickets boeken op de website van Turkish Airlines, via het call center en via de verkoopkanalen op de luchthavens. Deze promotie geldt alleen voor awards van Turkish Airlines en AnadoluJet. Op Star Alliance partner awards kun je dus geen status miles terugverdienen. Tenslotte gelden tijdens deze promotie ook gewoon alle algemene voorwaarden met betrekking tot awardtickets binnen het Miles&Smiles programma.

Bron- en beeldmateriaal: Turkish Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *