Transavia start met nieuwe zonbestemming in Italië2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia voegt een nieuwe Italiaanse zonbestemming toe aan haar netwerk. De Nederlandse low cost carrier vliegt vanaf eind februari ook naar kuststad Brindisi. Vluchten zullen twee keer per week uitgevoerd worden vanaf Rotterdam The Hague Airport. Deze nieuwe bestemming is momenteel nog relatief onbekend onder de Nederlandse reiziger. Zal Transavia de ‘Malediven van het zuiden’ bekender maken onder de Nederlandse reiziger?

Netwerk

Inmiddels heeft Transavia een flink netwerk aan bestemmingen opgebouwd in Europa. Brindisi is nu de elfde bestemming in Italië. De maatschappij vliegt naar bekende bestemmingen als bijvoorbeeld Bari, Bologna, Napels, Palermo, Pisa, Roma en Verona. Maar ook minder bekende steden. Namelijk Catania, Lamezia Terme, Olbia en nu dus Brindisi.

De bestemmingen van Transavia in en rond Europa (Bron: Transavia)
De bestemmingen van Transavia in en rond Europa (Bron: Transavia)

Brindisi

De stad in het zuiden van Italië heeft qua naam weinig bekendheid. Maar er is genoeg te doen, aldus Transavia. De stad wordt niet voor niets de ‘Malediven van het zuiden’ genoemd. De haven van de stad is populair bij reizigers met een eigen boot. Je hebt hier ook toegang tot een bootverbinding naar Griekenland.

De haven van Brindisi (Bron: Transavia)
De haven van Brindisi (Bron: Transavia)

De dochtermaatschappij van KLM zal twee vluchten per week uitvoeren naar Brindisi. Transavia vliegt al dagelijks op Bari, dat zo’n 100 kilometer verderop ligt. De eerste vlucht naar de nieuwe bestemming zal op zaterdag 23 februari 2019 uitgevoerd worden. Tot en met eind oktober geldt het huidige vliegschema tussen Rotterdam The Hague Airport en de Italiaanse kustplaats. Je koopt een enkele reis vanaf 35 euro in de wintermaanden. Of vanaf 49 euro in de zomermaanden vanaf april. De vanaf-prijzen gelden voor een enkele reis.

Vanaf 14 april vliegt Transavia ook vanaf Parijs (Orly) naar Brindisi. Er geldt dan een vanaf-prijs van 35 euro. Het schema vanaf Parijs stopt op 23 oktober 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *