Transavia komt ook met Giftcard

Transavia neemt vrijgekomen slots Ryanair op Eindhoven Airport in

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Airlines zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om meer vluchten te verkopen. Air France begon bijvoorbeeld recentelijk met de verkoop van Giftcards. Ook Brussels Airlines biedt een vergelijkbaar cadeau: b.gift. Transavia startte recentelijk ook met het uitgeven van een cadeaukaart in samenwerking met Flight Giftcard. Zo heb je heel wat keus voor een origineel reiscadeau deze feestdagen! Hoe de Giftcard van Transavia werkt lees je in dit artikel.

Flight Giftcard

De Nederlandse low cost carrier werkt voor dit product samen met Flight Giftcard. Dit bedrijf geeft Giftcards uit voor meer dan 300 airlines wereldwijd. Daarmee heeft het bedrijf een bereik van bestemmingen in 70 landen. Dit Giftcard is te bestellen vanaf 25 euro tegoed. De kaart dient te worden besteed op de website van Flight Giftcard. Hier kun je namelijk ook vluchten boeken via een simpele interface. Je kunt hier een enkele reis of een retour boeken. Een combinatie van beiden of een andere constructie is (nog) niet mogelijk. Als de vlucht die je met de Giftcard wil boeken goedkoper is dan de waarde van de kaart dan blijft het restant geldig. Moet je bijbetalen voor de vlucht, dan kun je dat doen middels iDeal of creditcard.

Flight Giftcard werkt op commissiebasis. Dezelfde website wordt voor alle 300 airlines waarmee ze samenwerken aangeboden. Per airline is er uiteraard wel rekening gehouden met de look en feel van de betreffende maatschappij. Zo heeft de bestelwebsite van Transavia de bekende huisstijl waarin groen, blauw en roze terugkomt. Let op dat je de Giftcard dus feitelijk niet direct bij Transavia zelf inlevert, maar bij het bedrijf Flight Giftcard. Bij de Giftcards van bijvoorbeeld Air France en Brussels Airlines is dat wel het geval.

Je kunt de kaart op de website van Flight Giftcard gebruiken om een vlucht te boeken (Bron: Flight Giftcard)
Je kunt de kaart op de website van Flight Giftcard gebruiken om een vlucht te boeken (Bron: Flight Giftcard)

Gepersonaliseerd

Je kunt het cadeau op drie manieren schenken. Allereerst kun je ervoor kiezen om een printbare pdf te versturen. Daar kun je een persoonlijk bericht aan toevoegen. De tweede keuze is het versturen van een fysieke Giftcard in geschenkverpakking. Tot slot kun je ervoor kiezen om een persoonlijk videoboodschap op te nemen en die te versturen per e-mail.

Hieronder een voorbeeld van de fysieke Giftcard van Transavia.

Voorbeeld van de fysieke Giftcard van Transavia (Bron: Transavia en Flight Giftcard)
Voorbeeld van de fysieke Giftcard van Transavia (Bron: Transavia en Flight Giftcard)

Reacties

  1. Xandrios zegt

    Dit klinkt als een OTA die giftcards aanbied. Hoe is dit anders dan bijv. cheaptickets, vliegwinkel of andere OTA die giftcards verkoopt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *