Tot 40% korting met de MeliáRewards Wonder Weeks3 min leestijd

Meliá Hotels in Mexico (Bron: Meliá)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij de Spaanse hotelketen Meliá krijg je nu tijdelijk tot 40% korting op een overnachting met de Wonder Weeks. Het is ook mogelijk om gratis te annuleren mochten je plannen veranderen. Meliá, en de vele merken eronder vallen, heeft tientallen hotels in Europa, maar ook daarbuiten. De Wonder Weeks promotie is overigens nog geldig tot maandag 13 juni 2022.

MeliáRewards Wonder Weeks

Met de MeliáRewards Wonder Weeks profiteer je nu dus van kortingen tot 40%. De minimale korting van 25% geldt voor alle MeliáRewards leden. Sommige hotels bieden dus ook meer korting op een verblijf, tot wel 40%. De korting is alleen geldig voor leden van MeliáRewards. De korting geldt voor boekingen tot maandag 13 juni 2022 met reisdata tot het einde van het jaar. Echter zijn er ook een aantal hotels waar je nog met korting kunt boeken tot april 2023. Let op dat een aantal hotels blackout data hanteren.

Als je nog geen lid bent dan kun je dat hier gratis worden. Als je je account activeert dan krijg je automatisch 2.000 welcome points.

Tijdelijk wordt er ook geen toeslag berekend als er tot twee kinderen op de kamer overnachten met hun ouders. De exacte voorwaarden wisselen per hotel. Kijk hiervoor op de website van Meliá.

De aanbieding is zoals gebruikelijk alleen geldig voor boekingen via de website van Meliá. Een boeking via Booking.com of Momondo levert dus mogelijk geen korting op.

Het nieuw te openen Gran Meliá Villa Le Blanc in Spanje (Bron: Meliá)
Het nieuw te openen Gran Meliá Villa Le Blanc in Spanje (Bron: Meliá)

Zitten er goede deals tussen?

De 40% korting is zeker de moeite waarde. Op de website van Meliá kun je gemakkelijk zien hoeveel korting je kunt krijgen op een verblijf. Boek je bijvoorbeeld in juli een overnachting voor twee personen bij het INNSIDE by Meliá Amsterdam dan krijg je zelfs 47% korting. Normaal betaal je daar voor een standaard kamer ruim € 445 in het weekend, maar nu is de ‘slechts’ € 236. Kijk je wat verder voorruit in bijvoorbeeld november. Dan kun je ook in het weekend verblijven en dan betaal je voor twee personen en ontbijt geen € 335, maar € 178.

Een verblijf bij het INNSIDE by Meliá Amsterdam met korting (Bron: Melia.com)
Een verblijf bij het INNSIDE by Meliá Amsterdam met korting (Bron: Melia.com)

Een ander voorbeeld is het Meliá Madrid Serrano. Normaliter betaal je hier al snel meer dan € 250 voor een overnachting voor twee personen met ontbijt. Met de MeliáRewards Wonder Weeks promotie krijg je een korting van 34%. Je betaalt dan € 175 voor een overnachting voor twee personen inclusief ontbijt, terwijl dat normaal in november € 265 kost.

Een verblijf bij het Meliá Madrid Serrano met korting (Bron: Melia.com)
Een verblijf bij het Meliá Madrid Serrano met korting (Bron: Melia.com)

Meliá Hotels

Het Spaanse Meliá Hotels International is een van de grootste luxe hotelketens van het Iberische schiereiland. Onder Meliá vallen naast de gelijknamige hotel keten ook Gran Meliá Hotels & Resorts, Me by Meliá, Paradisus by Meliá, INNSIDE by Meliá, Sol by Meliá, Circle by Meliá en The Meliá Collection. De hotels van Meliá zijn niet alleen in Europa gevestigd, maar ook ver daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan Mexico, Cuba, Brazilië en de Verenigde Staten, maar ook Thailand, Vietnam, Myanmar en Indonesië. Daarmee biedt Meliá Flink wat keuze uit luxe hotels over de gehele wereld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *