Topbonus miles besteden weer mogelijk bij Etihad Airways1 min leestijd

Airberlin

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen donderdag liet Topbonus in een e-mail weten dat leden hun miles weer kunnen besteden aan vluchten met Etihad Airways. Het gaat enkel om boekingen in economy class. Je kunt een vlucht boeken t/m 28 maart 2018. Je dient deze vlucht wel te boeken vóór 17 november en dit is enkel mogelijk via een callcenter in Frankfurt (tel. +49 69153253484).

Op de Topbonus website staat te lezen dat je met Etihad Airways kunt vliegen vanaf Düsseldorf, Frankfurt en München of Zürich en Genève naar veel bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Australië:

–          Voor 25.000 miles naar de Golfstaten, Zuid- en Centraal Azië

–          Voor 30.000 miles naar Afrika en het Midden-Oosten

–          Voor 35.000 miles naar Zuid-Oost Azië en het Verre Oosten

–          Voor 50.000 miles naar Australië

Award vluchten kunnen alleen via bovenstaand telefoonnummer worden geboekt van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 en ook op zaterdag 21 oktober van 9:00 tot 17:00.

Topbonus is eigendom van Etihad Airways dus is het niet zo verwonderlijk dat Etihad ervoor gekozen heeft om voor hun eigen product te kiezen.

Etihad 777

Goeie deal?

Indien je dus nog minimaal 25.000 Topbonus miles hebt, dan zou dit dus een manier kunnen zijn om ze te besteden. Echter zijn de voorwaarden strikt. Je moet eerst vanuit Nederland naar een andere luchthaven zien te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *